Meniu festiv pentru data de 1 decembrie/ protocol/ cocktail organizat pentru un numar de aproximativ 110 persoane, compus din platouri calde si reci constand in : preparate din carne de porc, carne de pui, legume, salate, muraturi, sarmale cu carne de porc, mamaliga, fasole, carnati; desert ce consta in minitarte cu fructe, minitarte cu ciocolata, minieclere, minicheese cake, mini negrese, mini prajituri cu mere; apa plat...
Meniu festiv pentru data de 1 decembrie/ protocol/ cocktail organizat pentru un numar de aproximativ 110 persoane, compus din platouri calde si reci constand in : preparate din carne de porc, carne de pui, legume, salate, muraturi, sarmale cu carne de porc, mamaliga, fasole, carnati; desert ce consta in minitarte cu fructe, minitarte cu ciocolata, minieclere, minicheese cake, mini negrese, mini prajituri cu mere; apa plata, apa carbogazoasa, sucuri carbogazoase si necarbogazoase diverse sortimente, cafea, chifle. Se asigura chifle, farfurii de unica folosinta , tacamuri de unica folosinta, pahare de unica folosinta, paletine cafea , lapte condensat, zahar, stick,. Se asigura personal de servire si debarasare , fete de masa