Meniu festiv pentru un numar de 75 persoane, cuprinde: - preparate din carne, lactate si legume (sarmale din carne de porc, mamaliga, ceafa la gratar, carnati de porc, piept de pui la gratar, aripioare de pui la cuptor, frigarui de pui/porc, chiftelute de pui/porc, bulete de cascaval, telemea de capra/oaie, toba, sunca, lebar, caltabos, conopida pane, frigarui de legume, fasole cu ciolan, paine etc) - dulciuri (minitarte cu...
Meniu festiv pentru un numar de 75 persoane, cuprinde: - preparate din carne, lactate si legume (sarmale din carne de porc, mamaliga, ceafa la gratar, carnati de porc, piept de pui la gratar, aripioare de pui la cuptor, frigarui de pui/porc, chiftelute de pui/porc, bulete de cascaval, telemea de capra/oaie, toba, sunca, lebar, caltabos, conopida pane, frigarui de legume, fasole cu ciolan, paine etc) - dulciuri (minitarte cu fructe, minieclere, cheesecake, negresa, prajitura cu mere); - cafea; - apa plata/minerala; - diverse sucuri acidulate/naturale. Se va asigura personal pentru servire si debarasare, fete de masa, vesela si tacamuri unica folosinta