PREZENTARE Sol.cristal violet 1flx1000ml,sol.fuxina 1flx1000ml,sol.alcool acetona 1flx1000ml, sol.lugol 1flx1000ml INDICATII Este utilizata in bacteriologie in tehnica de coloratie Gram COLORATIA GRAM
MEDIU MUELLER HINTON (MUELLER HINTON AGAR) 1. Compozitie: Hidrolizat de carne 2 g/l Hidrolizat acid de cazeina 17,5 g/l Amidon 5 g/l Agar bacteriologic 17 g/l pH = 7,4 ± 0,2 2.Prezentare : Flacon sticla bruna 800 ml mediu so...
PREZENTARE Sol.cristal violet 1flx1000ml,sol.fuxina 1flx1000ml,sol.alcool acetona 1flx1000ml, sol.lugol 1flx1000ml INDICATII Este utilizata in bacteriologie in tehnica de coloratie Gram COLORATIA GRAM
MEDIU MUELLER HINTON (MUELLER HINTON AGAR) 1. Compozitie: Hidrolizat de carne 2 g/l Hidrolizat acid de cazeina 17,5 g/l Amidon 5 g/l Agar bacteriologic 17 g/l pH = 7,4 ± 0,2 2.Prezentare : Flacon sticla bruna 800 ml mediu solid.
MEDIU CHAPMAN SOLID(MEDIU HIPERCLORURAT SOLID) Mannitol Salt Agar 1.Compozitie: Proteose peptone 10 g/l Beef extract 1 g/l Clorura de sodium 75 g/l D-manita 10 g/l Rosu fenol 0.025g/l Agar 12 g/l 2.Prezentare : Flacon cu 200 sau 800 ml mediu gata de utilizare.
MEDIU Mac Conkey (Mac Conkey AGAR) 1.Compozitie: Peptona pancreatica 17 g Peptona peptica 3 g Lactoza 10 g Saruri biliare 1.5 g Clorura de sodiu 5 g Cristal violet 0,001 g Rosu neutru 0,03 g Agar bacteriologic 13.5 g pH = 7,1 ± 0,2 2.Prezentare : Flacon cu 500 g mediu deshidratat sau flacon 200, 800 ml mediu “ready to use”.
Mediu Sabouraud cu cloramfenicol (Sabouraud CAF Agar) - flacon x 250ml COMPOZITIE Peptona din cazeina 5g/l Peptona peptica din carne 5g/l Dextroza 40g/l Cloramfenicol 0,5g/l Agar 15 g/l pH=5,6+0.2 PREZENTARE FLACON cu 250 ml mediu
BULION GLUCOZAT (Dextrose Broth) Compozitie: g/l Triptona 10,00 Extract de carne 3,00 Glucozã 5,00 Clorurã de sodiu 5,00 pH = 7,2 ? 0,2 Prezentare: Flacon cu 250 ml mediu gata de utilizare
kit Ral Gram Nicoll