Mazare-conserve 2000 kg (conserve de mazare verde fina sau mijlocie, în solutie de sare. Aspect: boabe întregi de marime uniforma. Culoarea boabelor: verde pâna la galbui. Aspectul lichidului: opalescent, se admite usor tulbure. Boabe sparte (raportate la masa totala a boabelor) % max.: 7. Boabe seci si coji (raportate la masa totala a boabelor) % max.: 0,7. Corpuri straine (boabe de porumb, fasole, sâmburi, etc.): nu se ad...
Mazare-conserve 2000 kg (conserve de mazare verde fina sau mijlocie, în solutie de sare. Aspect: boabe întregi de marime uniforma. Culoarea boabelor: verde pâna la galbui. Aspectul lichidului: opalescent, se admite usor tulbure. Boabe sparte (raportate la masa totala a boabelor) % max.: 7. Boabe seci si coji (raportate la masa totala a boabelor) % max.: 0,7. Corpuri straine (boabe de porumb, fasole, sâmburi, etc.): nu se admit cu exceptia resturilor de pastai, admise în proportie de 2%0 din masa totala a boabelor. Miros si gust: caracteristic mazarii fragede fierte, fara miros sau gust strain (acru, fermentat, mucegait). Termenul de garantie pentru conservele de mazare este de 18 luni, iar cel de valabilitate de 36 luni. Conservele de mazare se ambaleaza în cutii de tabla cositorita si Iacuita, borcane de sticla închise cu capace Iacuite, rezistente la sterilizare, care asigura o închidere ermetica. Cutiile de tabla trebuie sa fie nebombate, neturtite neruginite, se admit usoare deformari la corpul cutiei, însa nu la falt. Nu se admit deformari care ar putea provoca dislocarea cositorului, la interior nu se admit pete de rugina. Capacele borcanelor nu trebuie sa fie bombate, ruginite sau înnegrite.)