Obiectul achiziţiei constă în furnizarea de materiale promoţionale personalizate cu sigla CN APM SA Constanţa şi/ sau logo-ul stabilit de entitatea contractantă. Achiziţionarea acestor produse este necesară pentru asigurarea unei promovări adecvate a companiei cu ocazia organizării/ participării la acţiuni de promovare naţionale şi internaţionale, la participarea de evenimente, târguri şi expoziţii de promovare, atât în ţar...
Obiectul achiziţiei constă în furnizarea de materiale promoţionale personalizate cu sigla CN APM SA Constanţa şi/ sau logo-ul stabilit de entitatea contractantă. Achiziţionarea acestor produse este necesară pentru asigurarea unei promovări adecvate a companiei cu ocazia organizării/ participării la acţiuni de promovare naţionale şi internaţionale, la participarea de evenimente, târguri şi expoziţii de promovare, atât în ţară cât şi în străinătate.
Materiale promoţionale sunt enumerate şi descrise în Caietul de sarcini nr. 15909/ 05.04.2024, ataşat prezentului anunţ de participare simplificat.
Informatii privind Oferta comuna (asocierea, dacă există).In cazul depunerii unei oferte comune, fiecare operator economic membru al asocierii va prezenta DUAE în care vor include informatiile cu privire la modul de îndeplinire a cerinţelor de capacitate economică şi financiară şi/sau capacitatea tehnică şi profesională, precum şi acordul de asociere, conform Sectiunea IV, IV.2, însoţit de informaţii despre asociere conform Anexa la Sectiunea IV, IV.2, din Sectiunea "Formulare" din Documentatia de Atribuire
Documentele justificative actualizate prin care să demonstreze îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare şi selecţie, în conformitate cu informaţiile cuprinse în DUAE, vor fi prezentate doar de catre ofertantul clasat pe locul I, după aplicarea criteriului de atribuire.
Asociaţii vor fi solidar şi individual responsabili pentru execuţia contractului în conformitate cu termenii acestuia. Liderul asociaţiei este răspunzător în nume propriu şi în numele Asocierii pentru îndeplinirea contractului. Contractele încheiate între liderul asociaţiei şi asociaţi vor deveni anexe la contractul încheiat între Entitatea contractantă şi acesta.
Informatii privind tertul/tertii sustinator/sustinatori (dacă există). Ofertantul va completa DUAE cu informaţiile cu privire la existenţa unei susţineri de terţa parte, inclusiv măsurile avute în vedere de acesta pentru a accesa în orice moment resursele necesare, la care se atasează DUAE şi angajamentul ferm ale terţului susţinător/ angajamentele ferme al terţilor sustinatori din care trebuie să rezulte modul efectiv în care terţul sustinător/ terţii sustinători vor asigura îndeplinirea angajamentului, conform Sectiunea IV, IV.4, însoţit de Declaraţia/Declaratiile terţului /terţilor conform Anexa la Sectiunea IV, IV.4 din Sectiunea "Formulare" din Documentaţia de Atribuire.
Ofertantul va prezenta odată cu DUAE Angajamentul de susţinere însoţit de documente, care se vor constitui ca anexe la respectivul angajament, din care să rezulte modul efectiv prin care terţul sustinător va asigura îndeplinirea propriului angajament.
În cazul în care susţinerea terţului/terţilor vizează resurse netransferabile, angajamentul asigură entităţii contractante îndeplinirea obligaţiilor asumate prin acesta, în situaţia în care contractantul întâmpină dificultăţi pe parcursul derulării contractului.
Notă:
In scopul verificării îndeplinirii cerinţelor de calificare, entitatea contractantă poate solicita terţului sustinător, oricând pe parcursul procesului de evaluare, documente şi informaţii suplimentare în legatură cu angajamentul dat sau cu documentele prezentate (art.56 din HG 394/2016).
Daca tertul/terţii nu îndeplineşte/îndeplinesc criteriile relevante privind capacitatea sau se încadrează în unul dintre motivele de excludere prevazute la art. 177,178, 180 entitatea contractantă va solicita, o singură dată, ca operatorul economic să înlocuiască terţul/terţii sustinător/sustinători fără ca acest aspect să aducă atingere principiului tratamentului egal prevazut la art. 2 alin. (2) lit.b din Legea nr. 99/2016.
Instrucţiuni privind notificarea rezultatului procedurii
Entitatea contractantă va informa operatorii economici implicaţi în procedura de atribuire despre deciziile referitoare, la rezultatul procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică/sectorială, ori după caz, la anularea procedurii de atribuire şi eventuala iniţiere ulterioară a unei noi proceduri, în scris şi cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de 3 zile lucrătoare de la emiterea acestora.
În cadrul comunicării, entitatea contractantă va informa ofertantul câştigător cu privire la acceptarea ofertei/ofertelor prezentate.
Entitatea contractantă va informa ofertanţii care au fost respinşi sau a căror ofertă nu a fost declarată câştigătoare asupra motivelor care au stat la baza deciziei respective, după cum urmează:
i. pentru fiecare ofertă respinsă, motivele concrete care au stat la baza deciziei de respingere, detaliindu-se argumentele în temeiul cărora oferta a fost considerată inacceptabilă, neadecvată şi/sau neconformă, îndeosebi elementele ofertei care nu au corespuns cerinţelor de funcţionare şi performanţă prevăzute în caietul de sarcini;
ii. fiecărui ofertant care a prezentat o ofertă acceptabilă şi conformă, prin urmare admisibilă, dar care nu a fost declarată câştigătoare, caracteristicile şi avantajele relative ale ofertei câştigătoare în raport cu oferta sa, numele ofertantului căruia urmează să i se atribuie contractul de achiziţie publică/sectorială
iii. fiecărui operator economic dintre cei prevăzuţi la pct. i) - ii), data-limită până la care au dreptul de a depune contestaţie.
Entitatea contractantă are dreptul de a nu comunica anumite informaţii numai în situaţia în care divulgarea acestora:
- ar conduce la neaplicarea unei prevederi legale, ar constitui un obstacol în aplicarea unei prevederi legale sau ar fi contrară interesului public
- ar prejudicia interesele comerciale legitime ale operatorilor economici, publici sau privaţi, sau ar prejudicia concurenţă loială dintre aceştia.