masa de pranz, cantitativ, caloric asigurând un minim de 5000 kcal, compusa din felul 1, felul 2, si desert, astfel: - Felul 1 supa/ciorba apx 400g (40g carne); - Felul 2 - mancare scazuta/ un fel de carne (pui, porc, peste, vita apx 150 g) garnitura ( orez, cartofi, varza, si alte legume apx 300 g) salata ( varza, vara, iarna apx 80g); paine (80g); Sau Cina: mancare scazuta/ un fel de carne (pui, porc, peste, vita apx 150...
masa de pranz, cantitativ, caloric asigurând un minim de 5000 kcal, compusa din felul 1, felul 2, si desert, astfel: - Felul 1 supa/ciorba apx 400g (40g carne); - Felul 2 - mancare scazuta/ un fel de carne (pui, porc, peste, vita apx 150 g) garnitura ( orez, cartofi, varza, si alte legume apx 300 g) salata ( varza, vara, iarna apx 80g); paine (80g); Sau Cina: mancare scazuta/ un fel de carne (pui, porc, peste, vita apx 150 g) garnitura ( orez, cartofi, varza, si alte legume apx 300 g) salata ( varza, vara, iarna apx 80g); paine (80g); - Desert - un fruct sau o prajiturica ( 50-150g); meniu de pranz sau cina.