Un meniu contine: Mic dejun Masa fructe Felul 1 - Ciorbe, Supe etc. FELUL 2 - grătar, fripturi, gulaşuri etc. + garnituri şi/sau salate, mâncăruri etc. DESERT : prăjituri de casa, tarte, fructe proaspete, compoturi, budinci, iaurturi etc., dupa cum urmeaza: - Mâncare scăzută = 300 – 350 g - Friptură din carne de pui, vită sau porc = 130 – 150 g procesată şi fără os - Garnitura = 150 – 200 g - Salată de sezon = 150 g - Pâine...
Un meniu contine: Mic dejun Masa fructe Felul 1 - Ciorbe, Supe etc. FELUL 2 - grătar, fripturi, gulaşuri etc. + garnituri şi/sau salate, mâncăruri etc. DESERT : prăjituri de casa, tarte, fructe proaspete, compoturi, budinci, iaurturi etc., dupa cum urmeaza: - Mâncare scăzută = 300 – 350 g - Friptură din carne de pui, vită sau porc = 130 – 150 g procesată şi fără os - Garnitura = 150 – 200 g - Salată de sezon = 150 g - Pâine = 80 g (4 felii) - Desert: prăjitură de casă - 150 g - Fructe -150 g – o bucată de persoană Ambalajele si tacamurile de unica folosinta sunt cuprinse in pret