Produs tartinabil, min.20% grasime. Aspect: masa omogena, lucioasa, onctuoasa, compacta,nesfaramicioasa, fara picaturi de apa in sectiune.
Culoare: de la alb-galbui, se admite o usoara inchidere la culoare la suprafata. Miros si gust: placut aromat specificProdusul se ambaleaza in caserole de polipropilena, acoperite cu capace, invelis continuu nedeteriorat, inchise ermetic cu cantitatea neta de 500 gr. Produs din uleiuri ...
Produs tartinabil, min.20% grasime. Aspect: masa omogena, lucioasa, onctuoasa, compacta,nesfaramicioasa, fara picaturi de apa in sectiune.
Culoare: de la alb-galbui, se admite o usoara inchidere la culoare la suprafata. Miros si gust: placut aromat specificProdusul se ambaleaza in caserole de polipropilena, acoperite cu capace, invelis continuu nedeteriorat, inchise ermetic cu cantitatea neta de 500 gr. Produs din uleiuri vegetale si grasimi vegetale, apa, sare, conservant.Termen valabilitate 6 luni de la data fabricatiei. Etichetarea produsului se face conform HG NR.106/2002.Caracteristici fizico-chimice
• Cotinut de grasime: min. 20%
• Apa % max:81
• Sare % max: 0,7
Caracteristici microbiologice:
• Bacterii coliforme max. admis/ g 10
• Listeria monocytogenes, max. admis/ 25 g absent
• Drojdii si mucegaiuri max. admis/g 100