Manitol Salt Agar/MSA/Chapman/Deshidratat/Medii cultura;
Referat nr. 19235/08,11,2019, E.P.M. LSVSA;
BUGET SURSA DE FINANŢARE, 20,04,03;
SALT AGAR MANITOL (Chapman)
Forma de prezentare : Baza - mediu deshidratat – flacon /500g
Date tehnice:
Sa rezulte dintr-un flacon 4,5l mediu
Reteta sa contina: Formula g / litru
Extract de carne- praf L -L 1.0 ;Peptona 10,0 ;Manitol 10,0;C...
Manitol Salt Agar/MSA/Chapman/Deshidratat/Medii cultura;
Referat nr. 19235/08,11,2019, E.P.M. LSVSA;
BUGET SURSA DE FINANŢARE, 20,04,03;
SALT AGAR MANITOL (Chapman)
Forma de prezentare : Baza - mediu deshidratat – flacon /500g
Date tehnice:
Sa rezulte dintr-un flacon 4,5l mediu
Reteta sa contina: Formula g / litru
Extract de carne- praf L -L 1.0 ;Peptona 10,0 ;Manitol 10,0;Clorura de sodiu 75,0
Fenol rosu 0,025 ;Agar 15,0
pH 7,5 ± 0,2 la 25 ° C
Control calitate:
Mediu deshidratata: pulbere de culoare roz, care curge liber .
Mediu preparat: gel de culoare rosie.
Controalele pozitive: Rezultate asteptate
Staphylococcus aureus ATCC® 25923 Crestere buna; colonii galbene cu halo galben.
Controalele negative:
Escherichia coli ATCC-Nu creste
Sa respecte cerintele SR EN ISO 11133 privind caracteristicile de performanta.
Sa fie insotit de documente de conformitate/calitate : Certificat de calitate şi conformitate conform normelor UE
Perioada de valabilitate sa fie de cel putin trei ani din momentul receptiei
flacon x500g