Masa calda care consta in fel principal pe baza de carne, garnitura (min 250 gr./portie), paine/chifla (min 50 gr/portie), desert (fruct/prajitura). Sunt acceptate variante de meniu pe baza de carne care nu necesita garnitura exp: paste cu carne, tocanita de cartofi cu carne, etc). Recepţia şi controlul produselor se va face vizual şi pe bază de proces verbal, de către o persoană desemnată de achizitor. În cazul în care, ...
Masa calda care consta in fel principal pe baza de carne, garnitura (min 250 gr./portie), paine/chifla (min 50 gr/portie), desert (fruct/prajitura). Sunt acceptate variante de meniu pe baza de carne care nu necesita garnitura exp: paste cu carne, tocanita de cartofi cu carne, etc). Recepţia şi controlul produselor se va face vizual şi pe bază de proces verbal, de către o persoană desemnată de achizitor. În cazul în care, la recepţie, se constată că unele dintre produse furnizate de nu sunt conforme cu specificaţiile tehnice menţionate în ofertă se va proceda la înlocuirea acestora. Toate cheltuielile ocazionate de această situaţie vor fi suportate de către furnizor. Prestatorul va asigura accesorile necesare servirii mesei, respectiv: tacamuri de unica folosinta, servetele, etc; Prestatorul are obligaţia de a preleva probe alimentare, de a le păstra 48 de ore, şi de a prezenta oricând Achizitorului toate autorizaţiile de funcţionare Hrana caldă trebuie ambalată în caserole. Fiecare meniu complet se va ambala individual.