Consultarea de piaţă se iniţiază în vederea pregătirii achiziţiei având ca obiect "Lucrari de montare sisteme fotovoltaice la depozitul Obor, inclusiv proiectare, montare si punere in functiune", ca parte a etapei de planificare/pregătire din cadrul unui proces de achiziţie, dorind să se asigure că, atât modalitatea de atribuire, cât şi modalitatea de derulare a contractării, descrierea cheltuielilor precum şi alte aspecte ...
Consultarea de piaţă se iniţiază în vederea pregătirii achiziţiei având ca obiect "Lucrari de montare sisteme fotovoltaice la depozitul Obor, inclusiv proiectare, montare si punere in functiune", ca parte a etapei de planificare/pregătire din cadrul unui proces de achiziţie, dorind să se asigure că, atât modalitatea de atribuire, cât şi modalitatea de derulare a contractării, descrierea cheltuielilor precum şi alte aspecte obţinute în urma consultării pieţei vor asigura potenţialele soluţii tehnice, financiare şi contractuale pentru satisfacerea nevoii autorităţii contractante.
Consultarea se organizează pentru obţinerea unor informaţii cât mai relevante şi actuale, în vederea întocmirii documentelor necesare demarării achiziţiei şi are drept scop obţinerea de informaţii de la operatorii economici specializaţi în domeniu, prin raportare la obiectul contractului de achiziţie publică.
Descriere:
Sistemele fotovoltaice se vor amplasa pe acoperişul Corpului C6- structură betonată acoperită de hidroizolaţie (L-56,19 x l-19,39 x h-10,70), clădire identificată prin coordonatele 44.455430 N, 26.125235 E, clădire cu o orientare Est-Vest.
Sediul administrativ din strada Reînvierii, nr.2B, sector 2, Bucureşti este alimentat prin două cabluri subterane cu secţiune de 150 mmp din punctul de transformare PTAB 1790 Maşina de Pâine situat în strada Maşina de Pâine, nr.47 (în incinta policlinicii).
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă achiziţionarea, livrarea instalarea şi punerea în funcţiune a unor sisteme fotovoltaice on-grid (proiect la cheie).
Condiţii de garanţie:
În oferta tehnică se va specifica separat , perioada de garanţie pentru echipamente, respectiv perioada de garanţie pentru lucrările de construcţii-montaj.
Ofertantul trebuie să garanteze Autorităţii Contractante că toate echipamentele ce întră în componenţa sistemelor fotovoltaice instalate sunt noi şi nefolosite. Nu se acceptă produse/echipamente demo, recondiţionate sau refuzate de alta Autoritate Contractantă.
În cadrul perioadei de garanţie, ofetantul este obligat să înlocuiască orice componentă (sau întreg echipamentul) care a condus la apariţia unei avarii datorită unei calităţi necorespunzătoare a produsului.
Avaria este definită ca orice diminuare a performanţelor de funcţionare prescrise prin standarde, norme interne sau certificate de calitate.
Ofertantul trebuie să asigure garanţia lucrărilor pe o perioadă de minim 24 luni de la punere în funcţiune a sistemelor fotovoltaice, garanţie de minim 120 de luni la lucrările de hidroizolaţie precum şi următoarele:
Garanţie panouri fotovoltaice: minim 120 luni.
Garanţie 1 eficienţă panou fotovoltaic: peste 90% în 10 ani.
Garanţie 2, eficienţă panou fotovoltaic: peste 80% în 25 ani.
Garanţie invertoare: minim 120 luni.
Menţionăm că achiziţia se va efectua prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice şi se va finaliza prin încheierea unui contract.
Pentru o ofertare corespunzătoare necesităţilor Loteriei Române, vă atasam cerintele tehnice.