LOT 2 - servicii catering pentru 50 persoane participante la conferinţa de închidere a proiectului şi diseminarea rezultatelor, din cadrul achiziţiei "Servicii de informare şi publicitate în cadrul proiectului "Planificare strategică, simplificare administrativă şi optimizare a unor servicii pentru cetăţeni, la nivelul judeţului Buzău"", pagina 7 din Caietul de sarcini.
Serviciul de catering se va realiza sub formă de bufet...
LOT 2 - servicii catering pentru 50 persoane participante la conferinţa de închidere a proiectului şi diseminarea rezultatelor, din cadrul achiziţiei "Servicii de informare şi publicitate în cadrul proiectului "Planificare strategică, simplificare administrativă şi optimizare a unor servicii pentru cetăţeni, la nivelul judeţului Buzău"", pagina 7 din Caietul de sarcini.
Serviciul de catering se va realiza sub formă de bufet suedez necesar la conferinţa de închidere a proiectului.
Se vor asigura apă plată şi minerală îmbuteliate în sticle de 0,5 l, cafea, ceai cald (ceai verde şi de fructe), sucuri acidulate îmbuteliate în sticle de 0,5 l, sucuri naturale, fructe (pot fi: portocale, nectarine, banane, struguri), produse de patiserie sărată şi dulce (pot fi: mini pateuri cu brânză, saleuri cu caşcaval, mini foietaj cu crema de ciocolată, mini croissante cu unt), aperitive reci (pot fi: bruschete, tartine, miniquiche etc), aperitive calde (cu carne porc, pui, şniţele, rulade etc) pentru minim 50 persoane;
Pentru produsele de patiserie livrate se va prezenta certificatul de calitate si conformitate emis de unitatea furnizoare;
Se vor asigura pahare de unica folosinta, şervetele, veselă de unica folosinţă, zahar la plic, miere ambalată la plic, lapte condensat.
Mâncarea va fi acoperită igienic.
Transportul şi aranjarea bufetului vor fi incluse în preţ.
După finalizarea achiziţiei, va fi contactat furnizorul serviciului de catering pentru stabilirea unui meniu cît şi a intervalului orar în care trebuie livrate produsele.