2. LOT 2: Contract furnizare carne de pui, calitatea I - livrată în Str. Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi,
LOT 2: Contract furnizare carne de pui, calitatea I - livrată în Str. Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi,
conform cerinţelor Caietului de sarcini, minim 7.110 kg - maxim 11.850 kg, astfel:
-Piept de pui cu os – calitatea I – refrigerat şi congelat: minim 1.050 Kg – max. 1.750 Kg , conform Caiet sarcini;
-Piept de pui...
2. LOT 2: Contract furnizare carne de pui, calitatea I - livrată în Str. Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi,
LOT 2: Contract furnizare carne de pui, calitatea I - livrată în Str. Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi,
conform cerinţelor Caietului de sarcini, minim 7.110 kg - maxim 11.850 kg, astfel:
-Piept de pui cu os – calitatea I – refrigerat şi congelat: minim 1.050 Kg – max. 1.750 Kg , conform Caiet sarcini;
-Piept de pui fără piele şi dezosat – calitatea I – refrigerat şi congelat: minim 1.800 Kg – max. 3.000 Kg, conform Caiet de sarcini
-Pulpe pui cu os şi fără spată - congelate : minim 1.050 Kg – max. 1.750 Kg, conform Caiet de sarcini
-Pulpe pui întregi dezosate – congelate: minim 1.710 Kg - max. 2.850 Kg , conform Caiet de sarcini
-Pulpe pui inferioare – congelate: minim 600 Kg – max. 1.000 Kg , conform Caiet de sarcini
-Pui grill - congelat : minim 300 Kg – max. 500 Kg, conform Caiet de sarcini
-Aripi pui – congelate : minim 300 Kg – max 500 Kg, conform Caiet de sarcini
-Ficat pui – congelat : minim 300 Kg - max 500 Kg, conform Caiet de sarcini
NOTA:
1) Număr zile pana la care operatorii economici pot solicita clarificari: " cu 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor"
2) Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificari cerute de operatorii economici şi vor fi transmise în SEAP " cu 4 zile inainte de data limită de depunere a ofertelor"..
3. Contract furnizare carne de vită degresată şi dezosată, calitatea I - livrată în Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi,
LOT 3: Contract furnizare carne de vită degresată şi dezosată, calitatea I - livrată în Str. Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi, conform cerinţelor Caietului de sarcini, minim 1.050 kg - maxim 1.750 kg, astfel:
-Pulpă de vită dezosată şi degresată - refrigerată şi congelată: minim 1.050 Kg – max. 1.750 Kg, conform Caiet de sarcini
NOTA:
1) Număr zile pana la care operatorii economici pot solicita clarificari: " cu 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor"
2) Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificari cerute de operatorii economici şi vor fi transmise în SEAP " cu 4 zile inainte de data limită de depunere a ofertelor"..
1. LOT 1: Contract furnizare carne de porc degresată şi dezosată, calitatea I - livrată în Str. Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi,,
LOT 1: Contract furnizare carne de porc degresată şi dezosată, calitatea I - livrată în Str. Lct. Stoicescu nr. 1 Iaşi, conform cerinţelor Caietului de sarcini, minim 4.050 kg - maxim 6.750 kg, astfel:
-Ceafă porc degresată şi fără os – calitatea I – refrigerată şi congelată : minim 1.350 Kg – max. 2.250 Kg , conform Caiet sarcini
-Pulpă degresată şi fără os – calitatea I – refrigerată şi congelată : minim 1.350 Kg – max. 2.250 Kg, conform Caiet sarcini
-Cotlet degresat şi fără os – calitatea I – refrigerat şi congelat: minim 1.350 Kg – max. 2.250 Kg, conform Caiet sarcini
NOTA:
1) Număr zile pana la care operatorii economici pot solicita clarificari: " cu 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor"
2) Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificari cerute de operatorii economici şi vor fi transmise în SEAP " cu 4 zile inainte de data limită de depunere a ofertelor"..