1. CANTITATEA NECESARA pâna la 31.03.2017 : 50 KG 2.SPECIFICATII TEHNICE: Specia si categoria: Pui de gaina, calitatea I. Starea termica: Carnea de pasare se va livra refrigerata. Caracteristici: Carcase eviscerate, fara cap, gât , picioare ?i organe . Proprietati organoleptice Caracteristici Conditii de admisibilitate Aspect - carcase curate, fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice,nu se admite deformar...
1. CANTITATEA NECESARA pâna la 31.03.2017 : 50 KG 2.SPECIFICATII TEHNICE: Specia si categoria: Pui de gaina, calitatea I. Starea termica: Carnea de pasare se va livra refrigerata. Caracteristici: Carcase eviscerate, fara cap, gât , picioare ?i organe . Proprietati organoleptice Caracteristici Conditii de admisibilitate Aspect - carcase curate, fara resturi de continut intestinal sau impuritati mecanice,nu se admite deformarea carcaselorsuprafata umeda, dar nelipicioasa Culoarea pielii - galbena cu nuante -culoarea musculaturii roz-rosiatica Consistenta musculaturii :ferma si elastica, nu se admite consistenta înmuiata Miros - la suprafata, în sectiune si în interiorul carcasei miros caracteristic normal, fara miros strain Ofertantul are obligatia de a formula Propunerea tehnica, care va respecta specificatiile tehnice minimale prevazute în prezentul caiet de sarcini. În acest sens, în propunerea tehnica se vor detalia specificatiile tehnice si caracteristicile produsului oferit astfel încât sa poata fi comparate cu cele prevazute în prezentul caiet de sarcini. Calitatea produselor va fi atestata de Certificatul de calitate sau ”Declaratia de conformitate” emise de catre producator sau Buletin de analiza eliberat sau vizat de institutii specializate în analiza calitatii produselor. În Certificatul/Declaratia de conformitate se vor mentiona termenele de garantie sau de valabilitate, care nu vor fi mai mici decât cele prevazute în standarde. Daca nu sunt stabilite în standarde, acestea se vor mentiona obligatoriu în certificatul de conformitate. 3. CONDITII DE AMBALARE, MARCARE SI ETICHETARE Furnizorul este obligat sa mentioneze pe eticheta urmatoarele informatii: -starea termica; - data limita de consum; (aceasta va fi precedata de mentiunea expira la data de..., indicându-se în ordine ziua, luna si anul, în forma necodificata) -indicatii privind conditii de depozitare; 4. EXPEDIERE SI TRANSPORT:Expedierea produselor este sarcina furnizorului si potrivit conditiei de livrare, se va face numai cu mijloace de transport care trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii: sa fie autorizate sanitar-veterinar. Receptia cantitativa si calitativa se va efectua la sediul entitatii achizitoare, în baza urmatoarelor: a) factura fiscala; b) declaratia de conformitate emisa de producator, pentru lotul de produse respectiv; Neprezentarea acestor documente enuntate mai sus, are ca efect respingerea lotului. 5. TERMEN DE LIVRARE SI RECEPTIE : Livrarea se va face într-o singura tran?e , în data de 17.03.2017 .