Achizitie de pachete alimentare in cadrul Etapei - Continuare Program pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 300 de unitati de invatamant preuniversitar de stat
Conform Anexa nr 3 la ( Norme – HG 1152/2022 ), pct 23, 24,25 Normele minime obligatorii care
trebuie respectate în pregătirea mesei pentru preşcolari şi ele, variantele orientative de meniu sunt:
-Sandwich cu unt, sunca, cascava...
Achizitie de pachete alimentare in cadrul Etapei - Continuare Program pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 300 de unitati de invatamant preuniversitar de stat
Conform Anexa nr 3 la ( Norme – HG 1152/2022 ), pct 23, 24,25 Normele minime obligatorii care
trebuie respectate în pregătirea mesei pentru preşcolari şi ele, variantele orientative de meniu sunt:
-Sandwich cu unt, sunca, cascaval si legume ( rosii, castravete, salata ) + 1 fruct ( mar, para, caisa, piersica, banana, portocala )
-Sandwich cu piept de pui la gratar sau pulpa de pui dezosata la gratar cu legume crude ( gogosar, varza, morcov ) + 1 fruct ( mar, para, caisa, piersica, banana, portocala )
Furnizorul are posibilitatea de a stabili componenta pachetelor cu respectarea stricta a variantelor orientative de meniu.
Nu se vor permite mâncărurile precum tocături prăjite
Nu se vor utiliza creme cu ouă şi frişcă, a maionezelor, indiferent de anotimp.
Cerintele ce trebuie indeplinite sunt conforme cu Caietul de sarcini