1. CARCASA DE PORC DEGRESATA,
Autoritatea contractantă va încheia acorduri-cadru pentru furnizarea de alimente neadjudecate in procedurile anterioare, cu un singur operator economic.Produsele sunt împărţite în loturi pe cantităţi minime şi maxime estimate conform anexei 1 la strategia de contractare.CONDIŢII TEHNICE DE CALITATECarcasa de porc sa fie incadrata in clasa de clasificare care cuprinde greutatea de 35...
1. CARCASA DE PORC DEGRESATA,
Autoritatea contractantă va încheia acorduri-cadru pentru furnizarea de alimente neadjudecate in procedurile anterioare, cu un singur operator economic.Produsele sunt împărţite în loturi pe cantităţi minime şi maxime estimate conform anexei 1 la strategia de contractare.CONDIŢII TEHNICE DE CALITATECarcasa de porc sa fie incadrata in clasa de clasificare care cuprinde greutatea de 35-45 kg/semicarcasa.Semicarcasa trebuie sa fie fara cap, fara gusa si fara extremitatile membrelor de la articulatiile carpometacarpiene si tarsometatarsiene (se admite ca piciorul posterior sa fie nedetasat), semicarcasa trebuie sa fie fara coada, fara resturi de organe interne, fara osanza - DEGRESATA (inclusiv grasimea de cavitatea pelviana) si fara portiuni anatomice depreciate sau lipsa. Suprafata carnii trebuie sa fie curata, fara cheaguri, nemurdarita de continut intestinal sau alte impuritati, curatata de contuzii sau parti hemoragice. Carcasa de porc sa nu fie acoperita cu sorici!STAREA TERMICĂ Refrigerata – carne racita in conditii in care sa asigure in profunzime (la os) temperatura de 0-4ºC.
2. USTUROI GRANULAT,
Autoritatea contractantă va încheia acorduri-cadru pentru furnizarea de alimente neadjudecate in procedurile anterioare, cu un singur operator economic.Produsele sunt împărţite în loturi pe cantităţi minime şi maxime estimate conform anexei 1 la strategia de contractare.CONDIŢII TEHNICE DE CALITATEUsturoi granule - usturoi natural , deshidratat sub forma de granule, fara corpuri straine, culoare alb-galbui , miros placut caracteristic de usturoi natural, fara mirosuri si gusturi straine. Sa fie inscriptionat cu data fabricatiei, termen de valabilitate si conditii de pastrare.Ambalare: produsul va fi ambalat in pungi PVC de 1-5kg , saci din material textile cu greutatea de maxim 5 kg, fara a prezenta defecte (sparturi, rupturi, intepaturi, scurgeri etc.). Ambalajele vor fi salubre, uscate, fara urme de infestare cu paraziti (insecte, rozatoare etc.).Termenul de valabilitate este de minim 18 luni de la data receptiei..