Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare;
Gogosari, apa, z...
Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare;
Gogosari, apa, zahar, sare iodata, otet din vin, condimente; mod de conservare traditional, produse cu o culoare caracteristica gogosarilor, lichid clar sau usor opalescent si galben deschis la culoare, fara gusturi si mirosuri straine de fermentat, de mucegai, fara decolorari sau brunificari anormale, sa fie rasfierti sau putreziti; ambalare 4000-4500 gr
Castraveti, apa, zahar, sare iodata, otet din vin, condimente; mod de conservare traditional, produse cu o culoare caracteristica castravetilor, lichid clar sau usor opalescent si galben deschis la culoare, fara gusturi si mirosuri straine de fermentat, de mucegai, fara decolorari sau brunificari anormale, sa fie rasfierti sau putreziti; ambalare 4000-4500 gr
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.