9. Conserve zarzavat pentru ciorbe în bulion,
Furnizare Conserve zarzavat pentru ciorbe în bulion, acord cadru: minim 5.880 kg, maxim 6.390 kg, contract subsecvent minim 490 kg, maxim 3.430 kg..
7. Conserve fasole păstăi,
Furnizare Conserve fasole păstăi , acord cadru: minim 7.800 kg, maxim 8.605 kg, contract subsecvent minim 650 kg, maxim 4.450 kg..
6. Conserve roşii în bu...
9. Conserve zarzavat pentru ciorbe în bulion,
Furnizare Conserve zarzavat pentru ciorbe în bulion, acord cadru: minim 5.880 kg, maxim 6.390 kg, contract subsecvent minim 490 kg, maxim 3.430 kg..
7. Conserve fasole păstăi,
Furnizare Conserve fasole păstăi , acord cadru: minim 7.800 kg, maxim 8.605 kg, contract subsecvent minim 650 kg, maxim 4.450 kg..
6. Conserve roşii în bulion,
Furnizare Conserve roşii în bulion, acord cadru: minim 6.000 kg, maxim 6.625 kg, contract subsecvent minim 500 kg, maxim 3.550 kg..
8. Conserve mazăre boabe,
Furnizare Conserve mazăre boabe, acord cadru: minim 6.720 kg, maxim 7.280 kg, contract subsecvent minim 560 kg, maxim 3.785 kg..
10. Pastă de tomate,
Furnizare Pastă de tomate , acord cadru: minim 8.400 kg, maxim 9.130 kg, contract subsecvent minim 700 kg, maxim 4.810 kg..
3. Sfeclă roşie în oţet,
Furnizare Sfeclă roşie în oţet , acord cadru: minim 2.400 kg, maxim 3.130 kg, contract subsecvent minim 200 kg, maxim 1.570 kg..
4. Măsline de masă (negre, verzi, blonde),
Furnizare Măsline de masă (negre, verzi, blonde), acord cadru: minim 6.000 kg, maxim 6.595 kg, contract subsecvent minim 500 kg, maxim 3.480 kg..
5. Conserve ghiveci de legume în bulion,
Furnizare Conserve ghiveci de legume în bulion, acord cadru: minim 1.800 kg, maxim 2.050 kg, contract subsecvent minim 150 kg, maxim 1.050 kg..
1. Gogoşari în oţet,
Furnizare Gogoşari în oţet , acord cadru: minim 3.960 kg, maxim 4.470 kg, contract subsecvent minim 330 kg, maxim 2.285kg.
2. Castraveţi în oţet,
Furnizare Castraveţi în oţet , acord cadru: minim 3.960 kg, maxim 4.600 kg, contract subsecvent minim 330 kg, maxim 2.305 kg..