1 Branza proaspata Branza proaspata de vaci : grasime min 27%, apa max 70% kg 950
2 Conopida "La toate clasele, sub rezerva dispoziţiilor speciale pentru fiecare clasă şi a toleranţelor permise, căpăţânile
trebuie să fie:
— intacte;
— sănătoase; se exclud produsele care, prin putrezire sau deteriorare, nu mai sunt corespunzătoare pentru
consum;
— curate, practic libere de materii străine vizibile;
— proaspete ca aspect;
— ...
1 Branza proaspata Branza proaspata de vaci : grasime min 27%, apa max 70% kg 950
2 Conopida "La toate clasele, sub rezerva dispoziţiilor speciale pentru fiecare clasă şi a toleranţelor permise, căpăţânile
trebuie să fie:
— intacte;
— sănătoase; se exclud produsele care, prin putrezire sau deteriorare, nu mai sunt corespunzătoare pentru
consum;
— curate, practic libere de materii străine vizibile;
— proaspete ca aspect;
— practic indemne de paraziţi;
— fără vătămări provocate de paraziţi;
— fără umiditate exterioară anormală;
— fără miros şi/sau gust străin.
Dezvoltarea şi starea conopidelor trebuie să permită acestora:
— să reziste la transport şi manipulare
— să sosească în stare satisfăcătoare la locul de destinaţie." kg 330
3 Dovlecei Dovleceii întregi, curaţi, proaspeţi, turgescenţi, sănătoşi, nevătămaţi, de formă şi culoare caracteristică soiului, fără gust şi/sau miros străin; fără umiditate exterioară anormală, cu lungimea penducului de max.3 cm,lungimea dovleceilor să fie de 20 cm,diametrul maxim al dovleceilor să fie de maxim 5 cm,cu coajă fină şi intactă, cu seminţe mici abia formate.Se admit max 5% ( masă ) dovlecei cu uşoare defecte de formă, culoare şi de integritate a cojii. Dovleceiise ambalează în lăzi care să nu depăşească 10kg. kg 550
4 Lapte praf Lichid omogen, lipsit de impuritati si sediment, culoare alba cu nuanta usor galbuie, uniforma miros caracteristic laptelui de consum gust plin, usor dulceag, caracteristic laptelui de consum, umiditate max 4%, grasime min 26% kg 235
5 Indulcitor Indulcitor natural ambalat la plic pentru diabetici buc 3000
6 Pastarnac radacina Cal I ,fara lovituri mecanice, fara gust si miros strain,culoare albă gălbuie(se admit nuanţe spre galben,alb gălbui cu nuanţe cenuşii) kg 195
7 Piper "Piper negru macinat,sa nu contina corpuri straine, sa aiba miros placut specific
- ambalaj de plastic la 1 kg. " kg 13
8 Salata verde Salata verde cu căpăţână trebuie să aibă un singur miez bine format. În cazul salatei verzi cu căpăţână, cultivate sub protecţie, miezul poate fi totuşi mic. Trebuie să fie caracteristice soiului sau tipului comercial, în special în privinţa culorii. De asemenea, produsele trebuie să fie: — bine formate;— tari, ţinând seama de metodele de cultivare şi de tipul de produs; — fără vătămări sau deteriorări care scad caracterul comestibil; — fără vătămări cauzate de îngheţ. ,Produsele trebuie să fie: — suficient de bine formate, să fie rezistente la transport şi manipulare; — să ajungă în condiţii satisfăcătoare la locul de destinaţie. kg 550