Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002,actualizata in 2018,ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.B.Ele...
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002,actualizata in 2018,ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat,între orele 7,00-10,00.NOTĂ Prin acceptarea conditiilor de cumparare, operatorul economic isi asuma respectarea aplicarii ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 67 din 30 iunie 2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii excesive a preţurilor la unele produse agricole şi alimentare .In acest sens. Operatorul Economic va transmite o declaratie pe proprie raspundere conform art. 3, alin.(3) si (4) din Ordonanta (pe e-mailul achizitiidastm@gmail.com)Ardeii cu caliciul nevatamat, sanatosi, proaspeti, curati, tari, fara vatamari,fara urme de ingrasamant sau produse fitofarmaceutice toxice, culoare specifica soiului, fara gust sau miros strain;Continutul fiecarui ambalaj trebuie sa fie omogen si sa contina numai ardei de aceeasi fel.Tomate sanatoase, cu aspect proaspat,curate, lipsite de zone pedunculare verzi vizibile;culoare specifica