Ardeii cu caliciul nevatamat, sanatosi, proaspeti, curati, tari, fara vatamari,fara urme de ingrasamant sau produse fitofarmaceutice toxice, culoare specifica soiului, fara gust sau miros strain;
Tomate sanatoase, cu aspect proaspat,curate, lipsite de zone pedunculare verzi vizibile; culoare specifica soiului, tari, fara defecte de forma si culoare la nivelul epidermei, fara umiditate externa, fara miros sau gust strain, fa...
Ardeii cu caliciul nevatamat, sanatosi, proaspeti, curati, tari, fara vatamari,fara urme de ingrasamant sau produse fitofarmaceutice toxice, culoare specifica soiului, fara gust sau miros strain;
Tomate sanatoase, cu aspect proaspat,curate, lipsite de zone pedunculare verzi vizibile; culoare specifica soiului, tari, fara defecte de forma si culoare la nivelul epidermei, fara umiditate externa, fara miros sau gust strain, fara afectiuni cauzate de daunatori;
Dovlecei sanatosi, cu aspect proaspat,curate, culoare specifica soiului, tari, fara defecte de forma si culoare la nivelul epidermei, fara umiditate externa, fara miros sau gust strain, fara afectiuni cauzate de daunatori;
Vinete, calibru 300-500 g, calitatea I, trebuie sa fie suficient de dezvoltare fara ca pulpa sa fie fibroasa sau lemnoasa si fara o dezvoltare excesiva a semintelor; prevazute cu un caliciu si un peduncul, care poate sa fie usor vatamat
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.