Produsul este fabricat intr-un sistem de management al calitatii, certificat ISO 9001, ISO 22000
zarzavat ciorba - Contine legume min.60%:rosii,ardei,morcovi,verdeata, ambalaj returnabil
FASOLE GALBENA -Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate, fara conservanti, coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini.ambalaj *720 gr returnabil d...
Produsul este fabricat intr-un sistem de management al calitatii, certificat ISO 9001, ISO 22000
zarzavat ciorba - Contine legume min.60%:rosii,ardei,morcovi,verdeata, ambalaj returnabil
FASOLE GALBENA -Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate, fara conservanti, coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini.ambalaj *720 gr returnabil data fab., data exp., lot producator SPANAC- Frunze de spanac, bine fierte, acoperite de lichid; culoare verde pana la verde inchis,caracteristica spanacului fiert;gust si miros specific spanacului fiert, fara gust sau miros strain.fara corpuri straine , ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat data fab., data exp., lot, producator, MAZARE BOABE boabele de mazare trebuie sa fie verzi , mici si gust dulce caracteristic ; Apa din recipient trebuie sa fie limpede , fara sedimente ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina . Nu se admite gust sarat , acru sau de mucegai , boabele nu trebuie sa fie tari si galbene.ambalaj *800 gr inscriptionat: dat fab, dat exp, lot, producator