Fasole verde congelata: cu suprafata neteda, in functie de soi; culoare verde, caracteristica soiului, fara deviere de culoare; gust si miros placut, caracteristic soiului, fara miros si gust strain; dupa fierbere sa se pastreze pastaile intregi iar gustul caracteristic fiecarui produs;
Ciuperci diferite soiuri congelate: cu aspect placut, fara impuritati, in functie de soi, cu diametrul caracteristic fiecarui soi in part...
Fasole verde congelata: cu suprafata neteda, in functie de soi; culoare verde, caracteristica soiului, fara deviere de culoare; gust si miros placut, caracteristic soiului, fara miros si gust strain; dupa fierbere sa se pastreze pastaile intregi iar gustul caracteristic fiecarui produs;
Ciuperci diferite soiuri congelate: cu aspect placut, fara impuritati, in functie de soi, cu diametrul caracteristic fiecarui soi in parte; culoare caracteristica soiului, fara deviere de culoare; gust si miros placut, caracteristic soiului, fara miros si gust strain; dupa fierbere sa se pastreze gustul caracteristic fiecarui produs;
Ambalare la pungi de 1-2.5 kg.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.