Generalitati: pastai fasole , taiate, selectate, spalate, supuse procesului de congelare rapida. Nu contina conservanti,coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi
Caracteristici: produs obtinut din fasole proaspata, curate, fara frunze sau tulpini.
Aspectul continutului:bucati a 3 – 4 cm. Se admit bucati mai mici sau boabe fasole libere max. 10 %
Miros, gust: specific legumelor proaspete, fara gust si miros st...
Generalitati: pastai fasole , taiate, selectate, spalate, supuse procesului de congelare rapida. Nu contina conservanti,coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi
Caracteristici: produs obtinut din fasole proaspata, curate, fara frunze sau tulpini.
Aspectul continutului:bucati a 3 – 4 cm. Se admit bucati mai mici sau boabe fasole libere max. 10 %
Miros, gust: specific legumelor proaspete, fara gust si miros strain
Masa neta = 2,50 Kg.. ; Glazura max. 5 %
Conditii de ambalare in pungi polietilena termosudate a 1000 gr. Eroarea negativa tolerata, conform H.G. 530 / 2001, este de 15 grame din catitatea nominala. Etichetarea ambalajelor se face vizibil,cu marca fabricii producatoare, tipul si calitatea produsului, masa neta, data fabricatiei (anul, luna si ziua expirarii), numarul documentului tehnic normativ de produs.
Termenul de valabilitate este de 1 an de la data fabricatiei la temperaturi cuprinse intre -12 .. -180 C.
Produsele vor fi insotite la livrare de declaratie de conformitate .
Termenul de valabilitate al produselor va fi de min. 3 luni de la data receptiei.
Comanda va fi transmisa si prin fax/e-mail.