Lapte pasteurizat1,5%-3% grasime;ambalat la 1000 ml;conditii de pastrare 1-5 oC. Laptele trebuie sa fie fara impuritati si sedimente, cu o culoare specifica tipului de lapte, fara miros si gust strain. Conform legilor in vigoare este interzis consumului uman laptele caruia i s-au adaugat conservanti, neutralizanti sau alte substante straine de compozitia lui;
Smantana 20%-32% grasime; Smantana pasteurizata obtinuta din lap...
Lapte pasteurizat1,5%-3% grasime;ambalat la 1000 ml;conditii de pastrare 1-5 oC. Laptele trebuie sa fie fara impuritati si sedimente, cu o culoare specifica tipului de lapte, fara miros si gust strain. Conform legilor in vigoare este interzis consumului uman laptele caruia i s-au adaugat conservanti, neutralizanti sau alte substante straine de compozitia lui;
Smantana 20%-32% grasime; Smantana pasteurizata obtinuta din lapte de vaca; aspect omogen, vascos, fara aglomerari de grasime, culoare alba pana la alb-galbui; miros si gust placut si aromat, slab acrisor, specific de fermentatie lactica; conditii de pastrare 2-80C;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului;
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.
Nota:
Prin acceptarea conditiilor de cumparare, operatorul economic isi asuma respectarea aplicarii ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 67 din 30 iunie 2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii excesive a preţurilor la unele produse agricole şi alimentare . In acest sens, Operatorul Economic va transmite o declaratie pe proprie raspundere conform art. 3, alin.(3) si (4) din Ordonanta (pe emailul achizitiidastm@gmail.com )