Lapte pasteurizat, partial degresat, 1,5%-3% grasime, 1000 ml Lapte pasteurizat1,5%-3% grasime;ambalat la 1000 ml;conditii de pastrare 1-5 oC. Laptele trebuie sa fie fara impuritati si sedimente, cu o culoare specifica tipului de lapte, fara miros si gust strain. Conform legilor in vigoare este interzis consumului uman laptele caruia i s-au adaugat conservanti, neutralizanti sau alte substante straine de compozitia lui; ...
Lapte pasteurizat, partial degresat, 1,5%-3% grasime, 1000 ml Lapte pasteurizat1,5%-3% grasime;ambalat la 1000 ml;conditii de pastrare 1-5 oC. Laptele trebuie sa fie fara impuritati si sedimente, cu o culoare specifica tipului de lapte, fara miros si gust strain. Conform legilor in vigoare este interzis consumului uman laptele caruia i s-au adaugat conservanti, neutralizanti sau alte substante straine de compozitia lui; Termen de valabilitate conform datelor inscriptionate pe ambalaj
Smantana 20%-32% grasime; Smantana pasteurizata obtinuta din lapte de vaca; aspect omogen, vascos, fara aglomerari de grasime, culoare alba pana la alb-galbui; miros si gust placut si aromat, slab acrisor, specific de fermentatie lactica; conditii de pastrare 2-80C; Termen valabilitate-conform datelor inscriptionate pe ambalaj
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.