-lichid omogen lipsit de impuritati vizibile si sedimente; -consistenta fluida; -culoare alba cu nuanta usor galbuie uniforma; -gust si miros placut, dulceag caracteristic laptelui. mai putin
culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ; mai putin
culoare – aspect alb, alb-mat, uniform...
-lichid omogen lipsit de impuritati vizibile si sedimente; -consistenta fluida; -culoare alba cu nuanta usor galbuie uniforma; -gust si miros placut, dulceag caracteristic laptelui. mai putin
culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ; mai putin
culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ; caracteristici 16% grasime