Lapte pasteurizat, standardizat, semidegresat 1.5% grasime, zahar, baza de aroma de ciocolata (sirop de glucoza-fructoza, arome, pudra de cacao, acidifiant: acid citric), pudra de cacao 0.5%, stabilizator: caragenan si guma de xantan. Ambalat aseptic in ambalaj de carton multistrat, la 450 ml; conditii de pastrare 2-4oC; Laptele trebuie sa fie fara impuritati si sedimente, cu o culoare specifica tipului de lapte, fara miro...
Lapte pasteurizat, standardizat, semidegresat 1.5% grasime, zahar, baza de aroma de ciocolata (sirop de glucoza-fructoza, arome, pudra de cacao, acidifiant: acid citric), pudra de cacao 0.5%, stabilizator: caragenan si guma de xantan. Ambalat aseptic in ambalaj de carton multistrat, la 450 ml; conditii de pastrare 2-4oC; Laptele trebuie sa fie fara impuritati si sedimente, cu o culoare specifica tipului de lapte, fara miros si gust strain; termen de valabilitate, conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.