Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton; conditii de pastrare 2-80C; termen valabilitate- conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor...
Lapte batut obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, minim 3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar/sticla plastic/carton; conditii de pastrare 2-80C; termen valabilitate- conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.
Termen de valabilitate 30 zile.