IAURT Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produsului.Iaurt natural, ambalat la cutie (pahar), de 185g maxim, grasime 3.6%.Aspect si consistenta omogena, vascoasa, fara aglomerari de grasime sau substante proteice.Culoare alba , spre slab galbuie, uniforma in toata masa produsului.Gust si miros placut, aromat, usor acrisor, specific de fermentatie lactic...
IAURT Materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produsului.Iaurt natural, ambalat la cutie (pahar), de 185g maxim, grasime 3.6%.Aspect si consistenta omogena, vascoasa, fara aglomerari de grasime sau substante proteice.Culoare alba , spre slab galbuie, uniforma in toata masa produsului.Gust si miros placut, aromat, usor acrisor, specific de fermentatie lactica.
BRANZA DE VACI 0.5 KG-Produs obtinut din lapte de vaca integral sau degresat pasteurizat cu adaos de culturi lactice si pus in consum in stare proaspata.Laptele si materialele auxiliare folosite la fabricarea branzei proaspete de vaca trebuie sa corespunda cu specificatiile de produs si legislatia sanitar veterinara in vigoare.Nu contine stabilizatori si conservanti.
LAPTE BATUT-fabricat din lapte de vaca pasteurizat,materiile prime si auxiliare folosite la fabricarea produsului corespund documentelor tehnice normative ale produsului,ambalat la cutie 900 gr maxim, grasime 3.6%.Aspect si consistenta omogena,vascoasa,fara aglomerari de grasime sau substante proteice, consistenta fina,cremoasa.Culoare alba, spre slab galbuie,placuta,imbietoare uniforma in toata masa produsului. Gust si miros placut, aromat, usor acrisor, specific de fermentatie lactica,racoritor, energizant.