culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ;compozitie compacta uniforma, fara aglomerari in compozitie; -culoarea caracteristica, alb, alb-mat uniforma; Gust si miros caracteristic aromat, placut, potrivit de sarat.;culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) cara...
culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ;compozitie compacta uniforma, fara aglomerari in compozitie; -culoarea caracteristica, alb, alb-mat uniforma; Gust si miros caracteristic aromat, placut, potrivit de sarat.;culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat; alte caracteristici : continut de grasime 42%. ;-lichid omogen lipsit de impuritati vizibile si sedimente; -consistenta fluida; -culoare alba cu nuanta usor galbuie uniforma; -gust si miros placut, dulceag caracteristic laptelui.;culoare – aspect alb, alb-mat, uniforma ; miros (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat, specific ; gust (daca este cazul) caracteristic produsului, placut, aromat ; ambalarea se face in pungi de plastic, iar apoi in casete specifice. Grasime 18 %