Feedback
I.D.: 68949343

Lactate, Oua, Paste fainoase cu ou, Chimeon vrac,Amestec de legume uscate,Ulei de floarea soarelui,Cus-cus cu oua,Fidea cu oua.

Data publicarii
11.05.22 Exista 68.533 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15511100-4
Pretul estimativ:
72.000,00 RON - 104.400,00 RON
26.000,00 RON - 59.800,00 RON
5.000,00 RON - 30.000,00 RON
1.150,00 RON - 6.900,00 RON
19.000,00 RON - 47.500,00 RON
16.000,00 RON - 34.000,00 RON
38.750,00 RON - 85.250,00 RON
6.000,00 RON - 16.800,00 RON
7.000,00 RON - 49.000,00 RON
8.500,00 RON - 34.000,00 RON
6.000,00 RON - 15.000,00 RON
72.000,00 RON - 158.400,00 RON
450,00 RON - 2.700,00 RON
320,00 RON - 1.280,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
2. Sana, 200 grame, Materie primă: lapte de vacă pasteurizat, grăsime minim 3,5%Produsul să fie ambalat la pahar de 200 grame. Caracteristici :- culoare alba, aspect de lapte compact- fara eliminare de zer - miros si gust placut racoritor, specific fermentatiei lactice.Temperatura la livrare 2 – 4 C, substanta uscata min. 11,3 % Să aibă etichetă conform prevederilor legale. Eticheta trebuie sa contina: - denumir...
2. Sana, 200 grame, Materie primă: lapte de vacă pasteurizat, grăsime minim 3,5%Produsul să fie ambalat la pahar de 200 grame. Caracteristici :- culoare alba, aspect de lapte compact- fara eliminare de zer - miros si gust placut racoritor, specific fermentatiei lactice.Temperatura la livrare 2 – 4 C, substanta uscata min. 11,3 % Să aibă etichetă conform prevederilor legale. Eticheta trebuie sa contina: - denumirea, adresa si nr.de telefon al producatorului/distribuitorului-denumirea produsului-cantitarea neta-conditii de depozitare-data fabricatiei si termenul de valabilitate-lotAmbalajul trebuie sa fie corespunzator pentru pastrarea integritatii si calitatii produsului pe timpul transportului si al depozitarii. La data livrarii produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator.Transportul se face cu mijloace care sa asigure pe toata durata transportului pastrarea nemodificata a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimice si microbiologice a produsului.Livrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatorului. Doua livrari pe săptămână în functie de necesar. -cantitate minima 40 000 buc; - cantitate maxima 58000 buc. 5. Cascaval, Materie primă: lapte de vacă, fără adaos de grăsimi vegetale.Ambalaj corespunzator, produsul in termen de valabilitateCaracteristici: rotite de forma cilindrica, patrate, dreptunghiulare, uşor de feliat.Să îţi păstreze forma după feliere.Culoare in exterior galbuie, uniforma. Miez omogen fară ochiuri Consistenta tare, elastica Culoarea miezului este de alb - galbuie pana la galben deschis, uniforma in toata masa.Mirosul si gustul sa fie caracteristice si placute, sa nu prezinte miros sau gust strain.Continut: s.u 55%, gr/s.u 45%, sare max 3%.Să aibă etichetă conform prevederilor legale.Eticheta in limba romana, care sa contina: - denumirea, adresa si nr.de telefon al producatorului/distribuitorului-denumirea produsului-cantitarea neta-conditii de depozitare-data fabricatiei si termenul de valabilitate-lotAmbalajul trebuie sa fie corespunzator pentru pastrarea integritatii si calitatii produsului pe timpul transportului si al depozitarii. Transportul se face cu mijloace care sa asigure pe toata durata transportului pastrarea nemodificata a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimice si microbiologice a produsului. Livrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatoruluiDouă livrăi pe saptamana in functie de necesar.- cantitate minima 1000 kg; - cantitate maxima 2300 kg.. 9. Paste fainoase-vrac, macaroane cu ou tip: melcisori sau penne rigate, Paste fainoase-vrac macaroane cu ou la 1kg Ingrediente : faina alba de grau, oua minim 12%, apa. Caracteristici organolepticeAspect: suprafaţă netedă, mată, fară urme de făina neframântată, îndoituri usoare si deformate, Să iţi păstreze forma după fierbere!!!Culoare : alb galbuie, uniformă. Miros si gust caracteristic - fară miros sau gust străinCorpuri străine – lipsăInfestare – nu se admite prezenţa arahnidelor si insectelor în diferite stadii de dezvoltare.Etichetat şi ambalat în pungă deminim 1 kg- maxim 5 kgLa data livrarii produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator.Livrarile se vor face saptamanal, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare.-cantitate minima 1000 kg -cantitate maxima 4000 kg. 3. Brânză telemea de vacă nesărată, Materie primă: lapte de vacă integral, pasteurizat,Ambalată corespunzator în bucăţi de aproximativ. 0.5 sau 1 kg Caracteristici :-aspect in sectiune - pasta curata uniforma; -culoare alba - galbuie uniforma in toata masa; -gust placut, caracteristic, acrisor, nesarata; - nu se admit gusturi şi mirosuri străine: de amar, de iod, de furaj, de fermentaţie străină ( de ex. butirică), de chimicale; -consistenta: masa compacta ce se rupe usor; Sa fie usor de feliat! Sa nu fie mai veche de 2 zile la data livrarii. Să aibă etichetă conform prevederilor legale.Eticheta trebuie sa contina: - denumirea, adresa si nr.de telefon al producatorului/distribuitorului-denumirea produsului-cantitarea neta-conditii de depozitare-data fabricatiei si termenul de valabilitate-lotLivrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatorului Ambalată corespunzator; produsul in termen de valabilitate. Ambalajul trebuie sa fie corespunzator pentru pastrarea integritatii si calitatii produsului pe timpul transportului si al depozitarii. Transportul se face cu mijloace care sa asigure pe toata durata transportului pastrarea nemodificata a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimice si microbiologice a produsului. Doua livrari pe săptămână în functie de necesar. Valabilitate: minim10 zile de la data fabricatiei. - cantitate minima 2500 kg; - cantitate maxima 5500 kg.. 4. Brânză proaspătă de vacă, Materie primă: lapte de vacă pasteurizat,Caracteristici :-brănză de vaci tip: grasă-pastă omogenă, curată, fără scurgere de zer-pastă fină, moale, untoasă, cremoasă, nesfărâmicioasă, de culoare albă până la alb-gălbuie, uniformă în toată masa, cu gust plăcut, de fermentaţie lactică -fără miros străin( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc).Sa nu fie mai veche de o zi la data livrariiEticheta in limba romana care sa contina: - denumirea, adresa si nr.de telefon al producatorului/distribuitorului-denumirea produsului-cantitarea neta-conditii de depozitare-data fabricatiei si termenul de valabilitate-lotSă prezinte declaraţie de conformitate.Ambalată la pungi de 0,5-1 kg. Ambalată corespunzator; produsul in termen de valabilitate. Ambalajul trebuie sa fie corespunzator pentru pastrarea integritatii si calitatii produsului pe timpul transportului si al depozitarii. Transportul se face cu mijloace care sa asigure pe toata durata transportului pastrarea nemodificata a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimice si microbiologice a produsului.Caracteristici: s.u. 30%, gr/su 27%Conditii de pastrare: +2….+6 ºCValabilitate: minim 7 zile de la data fabricatieDoua livrari pe saptamana in functie de necesar - cantitate minima 1000 kg; - cantitate maxima 2500 kg.. 13. Cus-cus cu ouă (20%oua/kg), Caracteristici organolepticeProdusul trebuie să conţină făină grifică ( din grău comun, grâu dur şi porumb), conţinut minim de 20% ou/ kg produs finit.Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţiuni, fără urme de făină: translucide, în ruptură aspect sticlos, se admit particule punctiforme de culoare slab brună până la roşcat. Culoare: galbuie, uniformăMiros şi gust: caracteristic fără miros, gust străin şi/sau de mucegaiComportarea la fierbere: Dupa fierbere , trebuie să fie elastice, să nu se lipească între ele, să nu formeze conglomerate, să-şi păstreze forma.Corpuri străine: lipsăInfestare :lipsăEtichetat şi ambalat în pungă de aprox. 5 kgLivrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.-cantitate minimă 1000 kg -cantitate maximă 2500 kg. 12. Ulei de floarea soarelui, Produs oleaginos, din floarea soarelui, dublu rafinat, ambalat la litru în sticle din material plastic, sigilate, care trebuie să fie curate, uscate, fără miros străin şi închise etanş pentru a nu permite contactul cu aerul sau cauza pierderi prin scurgeri de produs.Caracteristici organoleptice:Aspect:-limpede, fară suspensii sau sedimente îmbuteliat, cu destinaţia pentru gătit, culoarea galbenă.Gust şi miros: plăcut, fără miros străin, gust specific uleiului de floarea soarelui, fără gust stăin şi rânced;Etichetat şi ambalat în sticlă din plastic de 1 litru.Livrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentare.-cantitate minima 500 l -cantitate maxima 3000 l. 10. Chimeon vrac kg, Chimeon vrac, Chimen seminte, ambalat pungi 500- 1000g.Proprietati organoleptice : seminte, fara particule grosiere, fara impuritati, de culoare maro, cu gust si miros caracteristic de chimen, fara gust si miros strain Marcat vizibil cu data expirarii.La data livrarii produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator.Livrarile se vor face saptamanal, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare-cantitate minima 20 kg -cantitate maxima 80 kg. 7. Smântână grasime 20%, Materie primă: lapte de vaca, fără adaos de grăsimi vegetale.Caracteristici: -20% grasime, ambalată în găleţi de plastic de 1 kg, inchise ermetic cu capac -aspect omogen, vascos, sa nu prezinte aglomerari de substante proteice sau de grasime -gust si miros placut, slab acid, specific de fermentatie lactica, aromat, sa nu prezinte gust si miros strain Să aibă etichetă conform prevederilor legale.Livrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatorului Ambalată corespunzator; produsul in termen de valabilitate. Eticheta in limba romana, care sa contina: - denumirea, adresa si nr.de telefon al producatorului/distribuitorului-denumirea produsului-cantitarea neta-conditii de depozitare-data fabricatiei si termenul de valabilitate-lot La data livrarii produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator. Doua livari pe saptamana in functie de necesar -cantitate minima 500 buc; - cantitate maxima 1400 buc.. 11. Amestec de legume, Mix de legume, zarzavaturi şi ierburi aromatizante deshidratate- uscate, fără conţinut de: sare, amelioratori, coloranţi artificiali si glutamat de sodiu.Proprietăţi organoleptice: gust şi miros caracteristic ingredientelor, fără gust sau miros străin,Corpuri străine : lipsăEtichetat şi ambalat corespunzător în pachete de maxim 1 KgLa data livrarii produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator.Livrările se vor face săptămânal, în functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de transport pentru produse alimentare.-cantitate minimă 50 kg-cantitate maxima 300 kg. 1. Lapte proaspăt pasteurizat 3,5 %, Caracteristici: -aspect de lichid opac, omogen, lipsit de impuritaţi -culoare alba cu nuanta usor galbuie -consistenta fluidă mai vâscos decât apa -gustul placut, usor dulceag -miros placut caracteristic- cu un pH de 6,5-6,6- fără gust şi miros străin; lipsit de impuritati vizibile şi de sediment- laptele omogenizat şi pasteurizat nu conţine conservantiSă fie ambalat corespunzator la 1 litru, să aibă grăsime 3,5 %.Să aibă etichetă conform prevederilor legale.Eticheta trebuie să conţină: - denumirea, adresa şi nr.de telefon al producatorului/distribuitorului-denumirea produsului-cantitarea netă-conditii de depozitare-data fabricatţiei şi termenul de valabilitate-lotAmbalajul trebuie sa fie corespunzator pentru pastrarea integritatii si calitatii produsului pe timpul transportului si al depozitarii. Transportul se face cu mijloace care sa asigure pe toata durata transportului pastrarea nemodificata a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimice si microbiologice a produsului. La data livrarii produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator. Livrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatorului.Două livrări pe săptămână în funcţie de necesar cantitate minima 15000 litri; cantitate maxima 33000 litri.. 8. Oua pentru consum, Ouă de găină calitatea I , proaspete şi clasă de ouă mari de peste 63gr/ou.Fiecare ou va avea ştampila conform prevederilor legale. Ouăle de găină trebuie să corespundă STAS 142-80. Ele au marcate pe coajă ţara de origine, data producerii şi alte informaţii codate numeric. Foarte importantă este prima cifră a codului de pe coaja oului. Aceasta dă informaţii despre modul de hrănire şi condiţiile de viaţă a găinilor ouătoare.Coaja: curată, întreagă, aspect mat, cameră de aer mobilăAlbuş: transparent, dens, albăstrui, consistenţă filantă.Gălbenuş: galben –auriu uniform în toată masa, după spargere îşi menţine forma.Livrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatorului. Livrarea se va face în cofraje de 30 bucăţi.Condiţii de ambalare: în cofraje de carton, asezate în poziţie verticală cu vârful în jos; ambalajele vor fi curate, uscate fără miros străin sau mucegaiuri, nu se admit ouă murdare cu excremente de găină sau alte impurităţi. Nu se admit oua sparte sau fisurate!Transportul se va face cu vehicule destinate acestui scop care trebuie să fie închise, izoterme, curate, aerisite, dezinfectate, lipsite de mirosuri străine, neinfestate şi lipsite de orice posibilitate de poluare, degradare sau contaminare. Certificat de conformitate la fiecare livrare.Să aibă etichetă conform prevederilor legale.Ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare cu următoarele menţiuni: -Denumirea unitatii furnizoare; -Denumirea produsului,categoria si clasa; -Data ouatului; -Data sortarii si ambalarii; -Termenul de valabiltate-LotLa data livrării produsul va avea un termen de valabilitate de minim 80% din termenul de valabilitate mentionat de producator.Livrările se vor face de 2 ori pe saptamana, in functie de necesar pe baza comenzilor ferme si vor fi insotite de autorizatie de tramsport pentru produse alimentare.-cantitate minima 10000 buc; -cantitate maxima 70000 buc.. 6. Branza topita cutie 140 gr / 8 buc, grăsime minim 20%, Materie primă: lapte de vaca, fără adaos de grăsimi vegetale.Caracteristici :Aspect: suprafata neteda, lucioasa, fara coaja si fara pete de mucegai, pasta curata, fina omogena, rare goluri de aer, fara cristale de saruri de topire, cu ingrediente uniform repartizate. Gust plăcut – caracteristic branzei, fără miros străin şi fără gust de acru. Culoare: alb-galbuie, sau caracteristica ingredientelor folosite. Să fie proaspătă şi să nu conţină corpuri străine,Ambalată individual, corespunzător.Să aibă etichetă conform prevederilor legale.Eticheta trebuie sa contina– data fabricatiei, data expirarii sau termenul de valabilitate.Conditii de depozitare , pastrare.Lot : .... , nr: ........Denumire produs si nume producator.Livrarea să fie însoţită de declaraţie de conformitate a producatorului.Doua livari pe saptamana in functie de necesar.- cantitate minima 4000 buc;- cantitate maxima 8500 buc.. 14. Fidea cu oua ( 20%oua/kg), Produsul trebuie să conţină minim 20% ou/kg produs finit.Aspect: suprafaţă netedă, fără striaţii, fără urme de făină.Culoare: gălbuie, uniformăMiros şi gust: caracteristic, fără miros, gust străin şi/sau de mucegaiComportarea la fierbere:După fierbere, trebuie să fie elastice, să nu se lipească între ele, să nu formeze conglomerate, să-şi păstreze forma.Corpuri străine: lipsăInfestare :lipsăEtichetat şi ambalat în pungă de aprox. de 5 kgLivrările se vor face săptămânal, în funcţie de necesar pe baza comenzilor ferme şi vor fi însoţite de autorizaţie de transport pentru produse alimentarecantitate minimă 50 kg cantitate maximă 300 kg.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu