Să prezinte spectru de acţiune conform SR EN 14885/2015:
• Bactericidă: EN 13727 (2,1)
• Bactericidă/Fungicidă: EN 13697 (2,2)
• Levuricidă: EN 13624 (Candida albicans) (2,1)
• Fungicidă/Levuricidă: EN 13624 (Candida albicans + Aspergillus brasilliensis) (2,1)
• Micobactericid SR EN 14348 ( 2.1)
• Virucid EN 14476 (2.1)
• Sporicid: EN 13704; având în vedere situaţiile frecvent întâlnite în unităţile sanitare, produsul ...
Să prezinte spectru de acţiune conform SR EN 14885/2015:
• Bactericidă: EN 13727 (2,1)
• Bactericidă/Fungicidă: EN 13697 (2,2)
• Levuricidă: EN 13624 (Candida albicans) (2,1)
• Fungicidă/Levuricidă: EN 13624 (Candida albicans + Aspergillus brasilliensis) (2,1)
• Micobactericid SR EN 14348 ( 2.1)
• Virucid EN 14476 (2.1)
• Sporicid: EN 13704; având în vedere situaţiile frecvent întâlnite în unităţile sanitare, produsul trebuie să fie testat pe Clostridium difficile
- Spectrul de acţiune va fi dovedit prin:
• prezentarea rapoartelor de testare, din care sa reiasa respectarea SR EN 14885:2015, inclusiv testările actualizate conform Ord MS 604/2017.
- Să prezinte acţiune simultană de curăţare şi dezinfecţie.
- Să poată fi utilizat pentru dezinfectarea suprafeţelelor care intră în contact cu alimentele cum ar fi: ustensilele, vesela, sticlăria, blaturile şi echipamentele din bucătarii, restaurante, cantine şi alte locuri publice de servire a mâncării.
- Să fie eficient în prezenţa apei dure.
- Să nu necesite clătire, să nu lase urme, să aibă miros plăcut.
- Să fie sub formă lichidă, uşor de condiţionat.
- Să nu necesite condiţii speciale de preparare şi depozitare (condiţii de spaţiu, temperatură etc).
- Sa prezinte recomandare pentru utilizarea în Industria alimentara/Blocul Alimentar în conformitate cu scopul utilizării.
- Soluţia de lucru să nu aibă acţiune iritantă asupra pielii, căilor respiratorii, mucoasei oculare şi bucale.
- Sa nu necesite clatire
- Să nu necesit