Feedback
I.D.: 22125520

IT-Parma: Digestibilitatea proteinelor in vitro

Data publicarii
02.09.17 Exista 234.438 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
73000000
Termenul limita pentru depunere:
12.10.17 14:30
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Servicii de cercetare şi de dezvoltare şi servicii conexe de consultanţă
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu

Vezi licitatii asemanatoare

Titlul Data inchiderii
Digestibilitatea proteinelor in vitro. 28.09.17
Digestibilitatea proteinelor in vitro  
IT-Parma: Implementarea și interpretarea unei baterii de teste in vitro pentru evaluarea neurotoxicității asupra dezvoltării 03.11.17
IT-Parma: Participare colectivă: implicarea efectivă a comunităților în evaluarea riscurilor legate de alimente și de hrana pentru animale (explorarea modelului colaborativ) 30.11.17
IT-Parma: Analiză a lanțului alimentar al produselor selectate din specii de acvacultură: identificarea și monitorizarea vulnerabilităților și factorilor determinanți ai schimbării pentru identificarea riscurilor emergente 28.09.15
IT-Parma: Participare colectivă: implicarea efectivă a comunităților în evaluarea riscurilor legate de alimente și de hrana pentru animale 15.01.16
IT-Parma: Colectare de date pentru estimarea datelor ecologice (specii de interes specifice, timpul petrecut cu colectarea hranei în zonele tratate, alcătuirea regimului alimentar), a nivelului de reziduuri și a diminuării reziduurilor de pesticide în produsele alimentare în vederea utilizării în cadrul evaluării riscurilor pentru păsări și mamifere 28.09.15
IT-Parma: Colectare de date pentru estimarea datelor ecologice (specii de interes specifice, timpul petrecut cu colectarea hranei în zonele tratate, alcătuirea regimului alimentar), a nivelului de reziduuri și a diminuării reziduurilor de pesticide în produsele alimentare în vederea utilizării în cadrul evaluării riscurilor pentru păsări și mamifere 17.09.15
IT-Parma: Analiză a lanțului alimentar al produselor selectate din specii de acvacultură: identificarea și monitorizarea vulnerabilităților și factorilor determinanți ai schimbării pentru identificarea riscurilor emergente 16.10.15
IT-Parma: Revizuirea datelor publicate privind expunerea la pesticide a rezidenților și a persoanelor prezente și pentru evaluarea riscurilor pentru mediu 03.11.15