Infiintarea si amenajarea unui centru de preparare a hranei pentru cresele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Targoviste– La aceasta data, pe strada Transilvaniei, in Municipiul Targoviste se afla o constructie care a avut destinatia de Punct termic si datorita renuntarii la sistemul centralizat de termoficare in oras cladirea este dezafectata.
Asadar, este necesara reabilitarea si recompartimentarea acestei con...
Infiintarea si amenajarea unui centru de preparare a hranei pentru cresele din subordinea Directiei de Asistenta Sociala Targoviste– La aceasta data, pe strada Transilvaniei, in Municipiul Targoviste se afla o constructie care a avut destinatia de Punct termic si datorita renuntarii la sistemul centralizat de termoficare in oras cladirea este dezafectata.
Asadar, este necesara reabilitarea si recompartimentarea acestei constructii existente in vederea schimbarii destinatiei acesteia in centru pentru preparare hrana si distributie in sistem catering pentru cresele din subordinea DAS, pentru a imbunatati conditiile in care se asigura servirea mesei de catre copiii inscrisi la crese si separarea de bucatariile comune cu gradinitele,
In incinta amplasamentului exista o constructie edificata, care are urmatoarele dimensiuni maximale in plan 25,35 x 33.16 ml si o suprafata construita totala de 426 mp, din care aferenta obiectivului propus, corpul C1 de 351 mp.;
Cladirea are functiunea actuala de "Punct termic" si este configurata astfel:
- Corpul C1, cu suprafata construita = suprafata desfasurata = 351 mp este repartizat catre DAS si se compune din 2 incaperi, grup sanitar si punct termic, construit in anul 1971, din zidarie portanta, acoperis cu terasa hidroizolata.
- Corpul C2 al cladirii, cu suprafata construita = suprafata desfasurata = 75 mp, situat in partea de sud-est, ramane in administrarea primariei, avand destinatia de hidrofor.
Corpul C1 al cladirii va fi reabilitat si recompartimentat, astfel incat va fi adus la standardele si normele de functionare in vigoare. Se propun urmatoarele noi functiuni:
- Depozit pentru alimente
- Spatiu preparare carne,
- Spatiu preparare legume
- Spatiu preparare ou
- Bucatarie calda
- Bucatarie rece
- Spalator vase
- Spatiu de portionare/impachetare/livrare catering
- Vestiar personal
- Spatiu tehnic/oficiu.
- Spatiu administrativ