Iaurt natural 140-150 g/buc, minim 1.5%-3 % grasime . Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, 1.5%-3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific de iaurt, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar pahar/sticla plastic/carton de minim 140-150 g; conditii de pastrare 2-80C; Termen valabilitate - conform ...
Iaurt natural 140-150 g/buc, minim 1.5%-3 % grasime . Iaurt natural obtinut din lapte pasteurizat, standardizat, 1.5%-3% grăsime, culturi lactice selecţionate, se prezinta ca o pasta curata, omogena de culoare alba sau slab galbuie, cu gust si miros specific de iaurt, placut acrisor, fara bule de gaz, ambalat la pahar pahar/sticla plastic/carton de minim 140-150 g; conditii de pastrare 2-80C; Termen valabilitate - conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.