Iaurt cu fructe (diverse sortimente) calitatea I, din lapte pasteurizat, fructe diferite, sa nu contina conservanti, sa contina 3.5% grasime, ambalajul sa fie etans, fara deformatii, sa aiba consistenta necesara, sa aiba gust si miros specific; continut omogen; sa nu contina corpi staini; sa nu aiba alta culoare decat alba; sa nu aiba miros altul decat cel al produsului, sa nu aiba gust altul decat cel al produsului proaspa...
Iaurt cu fructe (diverse sortimente) calitatea I, din lapte pasteurizat, fructe diferite, sa nu contina conservanti, sa contina 3.5% grasime, ambalajul sa fie etans, fara deformatii, sa aiba consistenta necesara, sa aiba gust si miros specific; continut omogen; sa nu contina corpi staini; sa nu aiba alta culoare decat alba; sa nu aiba miros altul decat cel al produsului, sa nu aiba gust altul decat cel al produsului proaspat; sa aiba folie de protectie care sa garanteze integritatea continutului, folia sa nu fie bombata;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.