IAURT CU FRUCTE 2,7 % grasime, ambalat la 125 grame. Se obtine din lapte vaca pasteurizat, cu adaos de culturi de bacterii lactice selectionate, produsul se fabrica conform instructiilor tehnologice aprobate, fara conservanti, continut de FRUCTE 2%. Proprietati organoleptice: culoare alba, de lapte cu aspect de coagul fin, compact, fara eliminare de zer, miros si gust placut racoritor, specific fermentatiei lactice. La rupe...
IAURT CU FRUCTE 2,7 % grasime, ambalat la 125 grame. Se obtine din lapte vaca pasteurizat, cu adaos de culturi de bacterii lactice selectionate, produsul se fabrica conform instructiilor tehnologice aprobate, fara conservanti, continut de FRUCTE 2%. Proprietati organoleptice: culoare alba, de lapte cu aspect de coagul fin, compact, fara eliminare de zer, miros si gust placut racoritor, specific fermentatiei lactice. La rupere cu aspect de portelan.Proprietati fizice si chimice: gr. 2,7% , temp la livrare 2o-8oC, substanta uscata min. 11,3 %, aciditate in grade Thorner 85 – 135, substante proteice min. 3,2 %, zer max. 5 %. Proprietati microbiologice: conform O.M.S. 975/1998, O. 389/2002: bacterii coliform la 0,01 g. produs – absent, , escherichia colii la 0,1 g. produs - absent, salmonella la 50 g. produs- absent , stafilococ coagulazo pozitiv la 0,1 g. produs - absent. Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice, autorizate sanitar-veterinar.Fiecare transport va fi insotit de declaratia de conformitate pentru produs. Garantie min. 15 zile in cazul depozitarii la temperaturi cuprinse intre 2..8 grade C. Societatea certificata ISO si HCCP