Ministerul Apararii Nationale prin UM 01489 Jucu, avand sediul in str. Hergheliei , nr. 3-4, loc Jucu, jud. Cluj, cod postal 405200, realizeaza un studiu de piata in vederea achizitionarii urmatoarelor produse: LOT 1.Hrana uscata = 600 kg 2.Conserve din carne = 412 kg 1. PRINCIPALELE COMPONENTE, pentru hrana uscata trebuie sa fie la urmatoarele valori: a) proteina bruta : 26 – 30 % b) grasime : 10 – 20 % c) calciu : 1 – 1,5...
Ministerul Apararii Nationale prin UM 01489 Jucu, avand sediul in str. Hergheliei , nr. 3-4, loc Jucu, jud. Cluj, cod postal 405200, realizeaza un studiu de piata in vederea achizitionarii urmatoarelor produse: LOT 1.Hrana uscata = 600 kg 2.Conserve din carne = 412 kg 1. PRINCIPALELE COMPONENTE, pentru hrana uscata trebuie sa fie la urmatoarele valori: a) proteina bruta : 26 – 30 % b) grasime : 10 – 20 % c) calciu : 1 – 1,5 % d) fosfor : 0,8 - 1,4 % e) fibre : 2,5 - 3,5 % f) umiditate . max. 10 % g) vitamina A minim 10.000 U.I./kg. h) vitamina D minim 1.000 U.I./kg. i) vitamina E minim 100 U.I./kg. j) valoare energetica 350-450 kcal./100 g. produs. Produsul va fi ambalat la 10-20 kg în saci de hârtie pergaminata, din hârtie cerata, etichetati în limba româna. 2. PRINCIPALELE COMPONENTE,pentru conserve din carne trebuie sa fie la urmatoarele valori: a) carne si derivate din carne minim : 5 % b) proteina minim : 6 % c) grasimi minim : 3 % d) umiditate maxim : 80% Produsul va fi ambalat la cutii de tabla de 1-2 Kg