4. ALIMENTE DE BAZA,
OPERATORII ECONOMICI AU OBLIGATIA DE A ASIGURA REALIZAREA CALITATII SI SIGURANTEI ALIMENTARE IN CONFORMITATE CU CERINTELE PRESCRISE IN REGLEMENTARILE TEHNICE SI STANDARDELE NATIONALE. CANTITATILE SUNT ESTIMATIVE, AVAND ROL INFORMATIV, ACESTEA PUTAND FI MAI MICI, EGALE SAU MAI MARI, IN FUNCTIE DE NECESITATI SI DE CREDITELE BUGETARE ALOCATE..
1. CARNE SI PRODUSE DIN CARNE,
...
4. ALIMENTE DE BAZA,
OPERATORII ECONOMICI AU OBLIGATIA DE A ASIGURA REALIZAREA CALITATII SI SIGURANTEI ALIMENTARE IN CONFORMITATE CU CERINTELE PRESCRISE IN REGLEMENTARILE TEHNICE SI STANDARDELE NATIONALE. CANTITATILE SUNT ESTIMATIVE, AVAND ROL INFORMATIV, ACESTEA PUTAND FI MAI MICI, EGALE SAU MAI MARI, IN FUNCTIE DE NECESITATI SI DE CREDITELE BUGETARE ALOCATE..
1. CARNE SI PRODUSE DIN CARNE,
Operatorii economici au obligatia de a asigura calitatea si siguranta alimentara in conformitate cu cu cerintele prescrisein reglementarile tehnice si standardele nationale. Cantitatea este estimativa si autoritatea contractanta achizitioneaza in functie de necesitati si de creditele bugetare..
2. LEGUME -FRUCTE, INCLUSIV CONSERVE,
Operatorii economici au obligatia sa asigure calitatea si siguranta alimentara in conformitate cu cerintele prescrise in reglementarile tehnice si, standardele nationale. Cantitatile sunt estimative, avand rol informativ, acestea putand fi mai mici, egale sau mai mari in functie de necesitati si de creditele bugetare alocate..
3. LACTATE SI OUA,
OPERATORII AU OBLIGATIA DE A ASIGURA REALIZAREA CALITATII SI SIGURANTEI ALIMENTARE IN CONFORMITATE CU CERINTELE PRESCRISE IN REGLEMENTARILE TEHNICE SI STANDARDELE NATIONALE. CANTITATILE SUNT ESTIMATIVE , AVAND ROL INFORMATIV, ACESTEA PUTAND FI MAI MICI, EGALE SAU MAI MARI, IN FUNCTIE DE NECESITATI SI DE CREDITELE BUGETARE ALOCATE..