Feedback
I.D.: 61430422

Gogosari in otet 4.250ml

Data publicarii
28.09.21 Exista 80.509 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6 15130000-8 15112130-6 15113000-3 15112000-6 15540000-5 15530000-2 03142500-3 15331000-7
Pretul estimativ:
2.884,50 RON - 2.884,50 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Gogosarii în otet, obtinuti prin procesul de curatire, îndepartare a cotoarelor si semintelor, divizare. Proprietati organoleptice Aspectul continutului Gogosari din acelasi soi, apropiati ca marime, culoare si grad de coacere (se admit 10% gogosari verzi), divizati jumatati, sferturi sau felii si acoperiti cu lichid. Lichidul slab opalescent trebuie sa acopere in intregime gogosarii. Culoarea legumelor caracteristica ...
Gogosarii în otet, obtinuti prin procesul de curatire, îndepartare a cotoarelor si semintelor, divizare. Proprietati organoleptice Aspectul continutului Gogosari din acelasi soi, apropiati ca marime, culoare si grad de coacere (se admit 10% gogosari verzi), divizati jumatati, sferturi sau felii si acoperiti cu lichid. Lichidul slab opalescent trebuie sa acopere in intregime gogosarii. Culoarea legumelor caracteristica sortimentului. Consistenta ferma , crocanti (se admit 20%) gogosari moi, Gust si miros Specific condimentelor folosite, fara gust si miros strain. Fiecare borcan trebuie sa contina 2 boabe piper,1-4 foi dafin 5-6 boabe mustar. Proprietati fizico- chimice Continutul total de gogosari raportat la masa neta , %, min.52 Clorura de sodiu,%.1....2 Aciditate totala a lichidului exprimata în acid acetic, %.1....2] Proprietati microbiologice Conservele de gogosari, dupa incubare, la termostat nu trebuie sa prezinte modificari exterioare, bombaj sau scurgeri de continut. Trebuie sa prezinte absenta din continut a microorganismelor nesporulate si a bacteriilor anaerobe sporulate. Numarul mediu de micoorganisme in campul mictroscopic sa nu fie mai mare de 30, se admite prezenta bacteriilor aerobe sporulate. Absenta bacteriei bacilus steatothermophilus. Ambalarea - conservele de gogosari se ambaleaza borcane de sticla inchise cu capace lacuite care asigura o inchidere ermetica. - inelul de cauciuc al capacului nu trebuie sa apara la suprafata - cap
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu