Ghiveci de legume este un produs conservat ce se obţine din legume proaspete; Ghiveci de legume se referă la conserve gătite din amestec de legume întregi sau divizate , gătite în bulion de tomate , fierte dar nedestrămate . Fără conservanţi chimici. amestec de legume tăiate(bucăţi de cca.5 mm) în sos de tomate , se admite prezenţa seminţelor de tomate. Culoarea : - caracteristică amestecului de legume, preparată în ...
Ghiveci de legume este un produs conservat ce se obţine din legume proaspete; Ghiveci de legume se referă la conserve gătite din amestec de legume întregi sau divizate , gătite în bulion de tomate , fierte dar nedestrămate . Fără conservanţi chimici. amestec de legume tăiate(bucăţi de cca.5 mm) în sos de tomate , se admite prezenţa seminţelor de tomate. Culoarea : - caracteristică amestecului de legume, preparată în sos de tomate, se admit maxim 5 particule arse în recipiente la 1 litru, cu condiţia ca acestea să nu influenţeze gustul şi mirosul. Consistenţa: normal , legumele fierte bine, dar neterciute, fără separare de lichid (sosul nu se consideră lichid). Gust si Miros: plăcut caracteristic, fară gust amar, rânced sau miros străin, se admite gust slab iute, caracteristic ardeiului.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.