Feedback
I.D.: 66834689

Gem de fructe 370ml

Data publicarii
02.03.22 Exista 82.924 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15331100-8 03142500-3 15530000-2 15221000-3 15244200-2 15332000-4 15332200-6
Pretul estimativ:
1.485,20 RON - 1.485,20 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Produsul gelificat obtinut prin fierberea cu zahar a fructelor proaspete sau conservate si ambalat in recipiente inchise ermetic. Proprietati organoleptice Aspect: fructe, bucati de fructe, sau petale partial destramte, in masa usor gelificata,din care nu se separa siropul, fara semen de fermentatie sau mucegai,fara corpuri straine (calciu, frunzulite, codite, etc) Culoare : corespunzatore varietatii fructului (la gemul din...
Produsul gelificat obtinut prin fierberea cu zahar a fructelor proaspete sau conservate si ambalat in recipiente inchise ermetic. Proprietati organoleptice Aspect: fructe, bucati de fructe, sau petale partial destramte, in masa usor gelificata,din care nu se separa siropul, fara semen de fermentatie sau mucegai,fara corpuri straine (calciu, frunzulite, codite, etc) Culoare : corespunzatore varietatii fructului (la gemul dintr-un singur fel de fructe) ; se admite o nuanta de brun deschis la fructele de culoare deschisa si brun inchis la fructele inchise la culoare Gust si miros placute caracteristice varietatii fructului (la gemul dintr-un singur fel de fructe), nu se admite gust si miros strain. Proprietati chimice - substante solubile 61% - bioxid de sulf total max 0,0025% - aciditate totala exprimata in acid malic 0,5% - cenusa insolubila in acid clorhidtic max 01% - cupru max 7 mg/kg - staniu max 100 mg/kg Proprietati microbiologice Conservele de gem dupa incubare, la termostat nu trebuie sa prezinte modificari exterioare, bombaj sau scurgeri de continut. Trebuie sa prezinte absenta din continut a microorganismelor nesporulate si a bacteriilor anaerobe sporulate. Numarul mediu de micoorganisme in campul mictroscopic sa nu fie mai mare de 30, se admite prezenta bacteriilor aerome sporulate. Absenta bacteriei bacilus steatothermophilus. Ambalarea - conservele de gem se ambaleaza borcane de sticla inchise cu capace lacuite care asigura o inchidere ermetica.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu