Feedback
I.D.: 69601866

GELOZA SANGE BERBEC+Mediu AABTL+Mediu Sabouraud cu cloramfenicol +Mediu Mueller Hinton - pachet x 10

Data publicarii
27.05.22 Exista 68.688 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
24931250-6
Pretul estimativ:
223,10 RON - 223,10 RON
 
 
Locul realizarii:
Teleorman
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
GELOZA SANGE (BLOOD AGAR) 1.Compozitie: Peptonã peptica 10 g/l Extract de carne 10 g/l Clorurã de sodiu 5 g/l Agar bacteriologic 15 g/l Sange defibrinat de berbec 70ml/l pH = 7,4 ?0,2 2.Prezentare: Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu 3.Principiu si interpretare: . Mediul este utilizat pentru cultivarea bacteriilor saprofite si patogene. Poate fi folosit ca mediu de îmbogãtire. Extractul de carne si peptona peptica aduc necesaru...
GELOZA SANGE (BLOOD AGAR) 1.Compozitie: Peptonã peptica 10 g/l Extract de carne 10 g/l Clorurã de sodiu 5 g/l Agar bacteriologic 15 g/l Sange defibrinat de berbec 70ml/l pH = 7,4 ?0,2 2.Prezentare: Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu 3.Principiu si interpretare: . Mediul este utilizat pentru cultivarea bacteriilor saprofite si patogene. Poate fi folosit ca mediu de îmbogãtire. Extractul de carne si peptona peptica aduc necesarul de compusi de azot, carbon si vitamine.Clorura de sodiu mentine echilibrul osmotic al mediului. . 4.Recomandari de pastrare: Placile cu mediu se pastreaza la 2-8°C. 5.Valabilitate: 2 luni, Mediu AABTL, pachet x 10 placi mediu gata preparat 1. Compozitie: Peptona peptica din carne 15 g Extract de carne 3 g Extract de drojdie 3 g Tiosulfat de sodiu 1 g Lactoza 15 g Cristal viole 0,005 g Albastru de bromtimol 0,08g Agar-agar 12 g Apa distilata ad 1000 ml pH=7,4±0,2 2.Prezentare : Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu Mediu Sabouraud cu cloramfenicol pach x 10 placi MEDIU MUELLER HINTON (MUELLER HINTON AGAR) 1. Compozitie: Hidrolizat de carne 2 g/l Hidrolizat acid de cazeina 17,5 g/l Amidon 5 g/l Agar bacteriologic 17 g/l pH = 7,4 ± 0,2 2.Prezentare : Cutie cu 10 placi x 18 ml mediu. 3.Principiu si interpretare: Mediul este utilizat pentru cultivarea de Neisseria si determinarea susceptibilitatii microorganismelor la agentii antimicrobieni. 4.Recomandari de pastrare: Se pastreaza la temperaturi 2- 8 °C. 5.Valabilitate: 3 luni in limita termenului inscris p
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu