Feedback
I.D.: 25973371

Furnizare salam tip Victoria si kaizer afumat

Data publicarii
12.02.18 Exista 223.435 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6
Termenul limita pentru depunere:
15.02.18
Pretul estimativ:
1.550,00 RON
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Se doreste furnizarea de: salam tip Victoria: 50 kg; kaizer afumat: 50 kg. Se doreste furnizarea si transportul produselor de mai sus la sediul autoritatii contractante in data de 19.02.2018, cu livrare intr-o singura transa, in maxim 72 de ore de la comanda. Cantitatea de alimente de mai sus reprezinta cantitatea maxima ce va fi livrata in data sus-mentionata. Valoarea estimata a fost calculata prin cumularea valorilor pen...
Se doreste furnizarea de: salam tip Victoria: 50 kg; kaizer afumat: 50 kg. Se doreste furnizarea si transportul produselor de mai sus la sediul autoritatii contractante in data de 19.02.2018, cu livrare intr-o singura transa, in maxim 72 de ore de la comanda. Cantitatea de alimente de mai sus reprezinta cantitatea maxima ce va fi livrata in data sus-mentionata. Valoarea estimata a fost calculata prin cumularea valorilor pentru cantitatile totale de alimente necesare in perioada de referinta de mai sus. 1. Salam Generalitati: Salam tip Victoria Proprietati: Produsul trebuie sa fie obtinut prin fierbere si afumare din pulpa si carne de porc, condimente naturale, adaosuri specifice de aditivi si derivate proteice de origine vegetala si animala, în membrane artificiale necomestibile. Produsele trebuie sa prezinte miros si gust placut specific, fara gust si miros strain sau alte semne de alterare. Ambalare: conform reglementarilor legale in vigoare. 2. Kaizer afumat Generalitati: Produs din carne de porc fiert si afumat de calitate superioara Proprietati: Produs obtinut prin fierbere si afumare din bucati de piept fara os, aproximativ dreptunghiulare, cu suprafata curata, fara mucegai sau corpuri straine, nelipicioasa, de culoare specifica sortimentului. In sectiune carnea trebuie sa fie de culoare roscata, întrepatrunsa de straturi de slanina alb-galbuie. Se admite prezenta de cartilagii. Produsul trebuie sa aiba miros si gust placute, specifice produsului si condimentelor folosite, fara gust si miros strain sau alte semen de alterare, de consistenta frageda, semitare. Ambalare: conform reglementarilor legale in vigoare.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu