Feedback
I.D.: 36786376

FURNIZARE PRODUSE - ALIMENTE DIVERSE 95 LOTURI

Data publicarii
25.06.19 Exista 230.925 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15000000-8 15333000-1 15511700-0 15431100-9 15625000-5 15244200-2 15872400-5 15611000-4 03221112-4 03221300-9 03221113-1 03222332-9 15331420-7 15542000-9 03212100-1 15612130-1 03221230-7 15871110-8 15331427-6 15331500-2 15411200-4 03221410-3 15872100-2 03142500-3 15541000-2 15131400-9 15872200-3 15831200-4 15871270-7 15512000-0 15871273-8 15872300-4 15864100-3 03222111-4 03221211-8 15311000-1 15551300-8 15322100-2 03222210-8 03222321-9 15612210-6 15411210-7 15331170-9 15332250-1 03142100-9 15981100-9 15981300-1 15131210-0 03221110-0 03221240-0 15613310-4 15811000-6 15113000-3 15870000-7 15812200-5 15131230-6 15332400-8 15331430-0 15221000-3 15530000-2 15612500-6 15131310-1 15871250-1 15544000-3 03222400-7 15981200-0 15111100-0 15112130-6 15131200-7 15542200-1 03221270-9
Pretul estimativ:
6,30 RON - 50,40 RON
86,00 RON - 172,00 RON
75,80 RON - 227,40 RON
280,00 RON - 4.760,00 RON
250,00 RON - 7.000,00 RON
1.500,00 RON - 26.250,00 RON
543,00 RON - 6.335,00 RON
21,00 RON - 105,00 RON
42,00 RON - 315,00 RON
1.260,00 RON - 10.080,00 RON
11,00 RON - 55,00 RON
6,30 RON - 31,50 RON
150,00 RON - 4.200,00 RON
1.950,00 RON - 23.400,00 RON
170,00 RON - 2.890,00 RON
186,00 RON - 868,00 RON
230,00 RON - 1.932,00 RON
1.510,00 RON - 21.140,00 RON
93,00 RON - 465,00 RON
35,00 RON - 472,50 RON
630,00 RON - 5.880,00 RON
2.200,00 RON - 38.500,00 RON
36,80 RON - 110,40 RON
14,00 RON - 126,00 RON
600,00 RON - 14.000,00 RON
1.140,00 RON - 17.100,00 RON
4.800,00 RON - 32.160,00 RON
990,00 RON - 9.900,00 RON
1.400,00 RON - 11.760,00 RON
100,00 RON - 1.000,00 RON
1.450,00 RON - 13.775,00 RON
795,00 RON - 14.045,00 RON
64,00 RON - 128,00 RON
675,00 RON - 4.725,00 RON
20,00 RON - 100,00 RON
15,00 RON - 45,00 RON
27,20 RON - 408,00 RON
240,00 RON - 2.400,00 RON
180,00 RON - 900,00 RON
60,00 RON - 340,00 RON
250,00 RON - 2.500,00 RON
88,00 RON - 352,00 RON
100,00 RON - 1.750,00 RON
1.700,00 RON - 11.900,00 RON
1.200,00 RON - 4.800,00 RON
150,00 RON - 2.250,00 RON
168,00 RON - 952,00 RON
100,00 RON - 1.000,00 RON
316,00 RON - 948,00 RON
600,00 RON - 2.200,00 RON
525,00 RON - 2.975,00 RON
22,00 RON - 66,00 RON
159,00 RON - 901,00 RON
750,00 RON - 6.000,00 RON
60,00 RON - 300,00 RON
110,00 RON - 550,00 RON
350,00 RON - 2.450,00 RON
250,00 RON - 7.000,00 RON
279,50 RON - 2.124,20 RON
4,20 RON - 63,00 RON
1.850,00 RON - 8.510,00 RON
240,00 RON - 2.160,00 RON
990,00 RON - 9.570,00 RON
115,00 RON - 1.610,00 RON
160,00 RON - 5.440,00 RON
500,00 RON - 10.000,00 RON
1.000,00 RON - 7.000,00 RON
110,00 RON - 550,00 RON
28,00 RON - 140,00 RON
650,00 RON - 11.050,00 RON
159,00 RON - 1.431,00 RON
1.200,00 RON - 8.000,00 RON
290,00 RON - 2.465,00 RON
160,00 RON - 2.720,00 RON
1.170,00 RON - 5.850,00 RON
74,00 RON - 518,00 RON
100,00 RON - 7.000,00 RON
75,20 RON - 827,20 RON
480,00 RON - 6.480,00 RON
110,00 RON - 1.540,00 RON
1.400,00 RON - 19.600,00 RON
170,00 RON - 2.890,00 RON
440,00 RON - 7.480,00 RON
572,00 RON - 4.004,00 RON
4.530,00 RON - 36.240,00 RON
1.010,00 RON - 7.070,00 RON
110,00 RON - 550,00 RON
1.030,00 RON - 7.622,00 RON
1.110,00 RON - 4.440,00 RON
100,00 RON - 800,00 RON
60,00 RON - 720,00 RON
11,50 RON - 230,00 RON
200,00 RON - 3.500,00 RON
425,00 RON - 5.950,00 RON
450,00 RON - 5.250,00 RON
 
 
Locul realizarii:
Constanţa
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
53. LOTUL 53 - CAŞCAVAL VEGETAL, Aspect: pastă fină, compactă omogenă,uşor elastică, la rupere se desface în făşi, cu rare sau mici ochiuri de fementare Bucăţi având coaja sau suprafaţa netedă, curată fără cute sau goluri, fără pete sau crăpături, pot fi acoperite cu o peliculă protectoare uniformă, avizată comform dispoziţiilor, sanitare în vigoare. Culoare alb galbui pănă la galben, uniformă în toată masa. Gus...
53. LOTUL 53 - CAŞCAVAL VEGETAL, Aspect: pastă fină, compactă omogenă,uşor elastică, la rupere se desface în făşi, cu rare sau mici ochiuri de fementare Bucăţi având coaja sau suprafaţa netedă, curată fără cute sau goluri, fără pete sau crăpături, pot fi acoperite cu o peliculă protectoare uniformă, avizată comform dispoziţiilor, sanitare în vigoare. Culoare alb galbui pănă la galben, uniformă în toată masa. Gust şi miros: gust şi miros plăcut, potrivit de sărat, caracteristic caşcavalului, fără gust şi miros străin Etichetat, ambalat roţi, bucăţi de 400/600 gr. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 57. LOTUL 57 - LAPTE PRAF 26% GRĂSIME, Lapte praf: Pulbere fină omogenă, fără aglomerări, fără particule arseşi fărăcorpuri străine. Culoare alb gălbuie, omogenă în toată masa. Miros şi gust: placut, dulceag, uşor gust de fiert, fara miros sau gust străin. Ambalare: Laptele praf se livreaza: ambalaje de desfacere, pungi de polietilena închise prin termosudura. Materialele folosite la ambalare produselor, trebuie sa fie avizate conform normelor sanitare. Fiecare lot de lapte praf livrat va fi însoţit de documentu de certificare a calitaţi. Pungile cu lapte praf vor fi de 0,500 kg maxim 1kg. Pungile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma inainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 56. LOTUL 56 - MARGARINĂ VEGETALA, Aspect: compact nefărămicios, uscat în secţiune proaspăt tăiat. Culoare alb-gălbui. Grăsime vegetală. Miros şi gust specific. Mod de ambalare: cutie de plastic de pănă la 500gr. Cutiile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 72. LOTUL 72 - GRIŞ, Gris alimentar, obtinut prin prelucrarea (macinarea) graului. Ambalat la un gramaj net de 0,5 kg- 1,0 kg Caracteristici organoleptice: o Aspect granular, se admit portiuni vizibile de invelis. o Culoare alb-galbuie uniforma; o Miros si gust caracteristic, fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain. o Gust caracteristic, putin dulceag, fara gust amar, acru, sau alt gust strain, fara scrasnet la mestecare (datorita impuritatilor minerale: pamant, nisip, etc.). Conditii de depozitare: Spatiile de depozitare trebuie sa fie uscate, curate, dezinfectate, deratizate si bine aerisite. Nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor în nici un stadiu de dezvoltare. Ambalarea se va face în pungi de 0,5 – 1,0 kg. Materialele de ambalare precum si ambalajele destinate pentru contactul direct cu alimentele, trebuie sa aibe atestatele corespunzatoare. Pachetele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma anainte de....... Conţinutu net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce dă posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate. 38. LOTUL 38 - ICRE TARAMA SARATE, Icre TARAMA proaspete, sarate, contin icre de (crap, caras, platica, biban, etc.), in cantitati variabile si adaos de sare de maxim 10%. Sunt ambalate in cutii de plastic cu cantitate de maxim 1000 gr. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate. 52. LOTUL 52 - PATE VEGETAL, Pateul vegetal: reprezintă o gustare uşoara şi gustoasa, pentru perioadele de post, sau pentru persoanele vegetariene. Calorii:(100g):243 kcal Carbohidraţi(100g)2,3g Zaharuri(100g):24,3g Proteine(100g):3,7g Ingrediente: apă, ulei vegetal, hidrogenat, proteina vegetală din soia ,sare iodată, muştar. Ambalat:cutii 100gr Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 91. LOTUL 91 - SARE EXTRAFINĂ IODATĂ, Sare pentru uz alimentar este un produs cristalin, care se compune în principal din clorură de sodiu. Sare iodată destinată consumului uman. Sarea nu trebuie să conţină impurităţi. Pentru sarea iodată se folosesc ambalaje care menţin calitatea acesteia şi conţinutu de iod păna la data de durabilitate minimală. Ambalarea se va face în pungi / cuti de carton maxim de 1 kg. Ambalajele se marcheaza prin imprimare sau etichetare. Cutiile vor fi inscripţionte individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 67. LOTUL 67 - OREZ PENTRU PILAF, Orezul este destinat, prelucrari, pentru obţinerea produselor alimentare Condiţiile si caracteristicile pe care trebuie sa le îndeplineasca orezul ofertat si furnizat. Aspect:boabe complect decorticate,fără spărtură,impurităti.corpuri strine Culoare: alba, transparent, uniformă. Miros :caracteristic, făra miros străin Gust:plăcut specific Ambalarea individuală în pungi de 1 kg Pungi de polipropilena vor avea forma (fund gen plat) si pot avea lipituri longitudinale pe una din feţe. Pungile de orez vor fi ambalate înpreuna in folie de polietilena transparentă în pachete de 10 kg fiecare. Atât materialu de ambalat căt si pachetele trebuie sa fie curate, uscate ăn stare buna, capabile sa asigure calitatea si durabilitatea produsului. Pe ambalajele individuale trebuie sa fie înscrise următoarele informaţii: Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritiva. Semne specifice pentru protecţia mediului. Termenul de valabilitate.. 5. LOTUL 5 – MORCOVI PROASPEŢI, Morcov: rădăcinile netede cu aspect proaspăt, cu formă regulară fără fisuri sau crăpături, neramificaţi, fără defecte de formă de coloraţie, fără tendinţe de încolţire, fără umiditate externă uscaţi fără miros sau gust străin. Ambalare:sac 5 kg. Calitatea:I Calitatea produsuluiva fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Conditi de ambalare: ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităţi si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garanţie şi condiţii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortiment de legume.. 14. LOTUL 14 - VERDEAŢĂ PATRUNJEL, Pătrunjel proaspat. Verdeaţa sa fie sortată curată fară alte plante, sa nu fie afectată de boli, dăunători, fără pămănt sau resturi vegetale, culoare verde închis, cu miros şi aspect specific, soiului. Sa fie ambalată: lazi, cuti, saci de plasă. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minimă de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 7. LOTUL 7 - CEAPA USCATA, Ceapa uscată: bulbi intregi, curati, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insectecare sa le facă inpropriu consumul. Fără vătămari produse de frig, fără umiditate exterioară, anormală, suficient de uscată în stadiu de utilizare. Ambalare : sac 5-10 kg Calitatea I. Calitatea produsului va fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Condiţi de ambalare:ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităţi si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garanţie şi condiţii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortimentde legume. 20. LOTUL 20 - NECTARINE, Nectarine Calitatea I NECTARINE sa fie intregi, sanatoase , curate, fara umiditate exterioara anormala, neafectate de putrezire, urme de boli sau vatamari, cu aspect proaspat, la un grad de dezvoltare si coacere corespunzator , tinandu -se seama de criteriile de soi, perioada de recoltare si zona de producere. NECTARINELE vor fi ambalate in cutii de CARTON/LEMN/PLASTIC de 5-10 kg. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate. 46. LOTUL 46 - ROŞII ÎN BULION, Roşii în bulion: roşi întregi , decojite în bulion produs sterilizat fără conservanţi chimici ambalat în Borcan 720gr. Borcanele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma anainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 63. LOTUL 63 - BRÂNZĂ PROASPĂTĂ DULCE, SEMIGRASĂ DIN LAPTE DE VACĂ, Caracteristici : Aspect: pastă omogenă curată fără scurgere de zer. Consistenţă : masă onctuasă , omogenă, compactă. Culoare : de la alb până la alb – gălbui uniformă în toată masa. Miros şi gust: plăcut caracteristic, de fermentaţie lactică , fără gust şi miros străin (acru, mucegai, afumat, de drojdie) Temperatură de livrare max.12˚C. Ambalare : saci sau găleţi de 1-5-10 kg. Ambalajul folosit să fie avizat de Ministerul sănătăţii. Termenul de valabilitate cu data ambalării şi data expirării.. 3. LOTUL 3 - CARTOFI ÎN COAJĂ, Cartofii: aspect normal caracteristic soiului, proaspeti, sanătoşi, întregi(minim 95%) Curaţi, acoperiţi bine de coaja, tari,neăncolţiţi, fără defecte externe sau interne care poate afecta calitatea, crăpături, deformari grave, pete sub coaja de culoare gri-albastrui sau negre, lipsiţi de umezeala externă anormala, fără miros sau gust străin. Culoare galbena sau roşie. Ambalare sac 20-25kg Calitatea I. Calitatea produsului va fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Conditi de ambalare: ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităti si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garanţie şi condiţii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortiment de legume. 68. LOTUL 68 - FAINA OOO, Faina este destinată prelucrari pentru obţinerea produselor alimentare. Faina va fi obţinuta din grau si va trebui sa îndeplineasca condiţiile de calitate, ambalare şi inscripţionare. Faina de grau va respecta proprietaţile fizice si chimice prevazute. Caracteristici: Aspect: masa purverulenta. Culoare: albă. Miros: placut specific fainii de grau fara mirosuri straine. Gust: normal, putin dulceag,nici amar nici acru, fara scraşnet la mestecare datorita impuritatilor minerale. Nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor în nici un stadiu de dezvoltare. Ambalarea se va face în pungi de 1 kg. Ambalajele de 1 kg vor fi ambalate in baxuri de 10 kg în folie de polietilenea transparenta. Materialele de ambalare precum si ambalajele destinate pentru contactul direct cu alimentele, trebuie sa aibe atestatele corespunzatoare. Pachetele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma anainte de....... Conţinutu net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de producţie ce dă posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 9. LOTUL 9 - ARDEI GRAS, Ardei gras: întregi, sanătoşi, proaspeţi, curaţi, tari,f ără vătămări, fără urme de îngraşamant, sau produse fitofarmaceutice toxice. Culoare specifica soiului. Fară gust sau miros străin. Ambalare sac 5-10 kg Calitatea I. Calitatea produsului va fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Condiţi de ambalare: ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităţi si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garantie şi conditii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortimentde legume. 58. LOTUL 58 - LAPTE UHT 1,5 % GRASIME - LAPTE LA CUTIE, Lapte de vaca obtinut in instalatii UHT, 1,5% grasime, ambalat in cutii de carton de 1000 ml. Ingrediente: lapte de vaca integral standardizat, pasteurizat, grasime 1,5%. Proprietati organoleptice: o Aspect: lichid omogen, lipsit de impuritati vizibile. o Consistenta fluida, o Culoare alb, cu nuanta galbuie, uniforma in toata masa. o Miros si gust placut, dulce, fara miros si gust strain, se admite gustul de fiert. Proprietati fizice si chimice: o grasime: 1,5%±0,1% Produsul contine lactoza. Produsul nu contine organisme modificate genetic. Laptele de vaca UHT se ambaleaza in cutii de carton imprimate, captusite la interior cu folie de polietilena si folie de aluminiu, ce impiedica contactul intre lapte si aer, ce confirma produsului termen de valabilitate ridicat. Termen de valabilitate pana la 5 luni. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 6. LOTUL 6 – USTUROI USCAT, Aspect: sa corespundă documentelor tehnice normative de produs şi normelor sanitare în vigoare. Calitatea I, bulbi tari sănătoşi şi curaţi, fără urme de mucegai, zvăntaţi, ajunşi la maturitate, nu se admit bulbi vătămati de ger sau soare. Consistenţă: bulbi întregi de formă regulară, culoarea caracteristică soiului,de calibru 30-35 mm fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală bulbi trebuie să fie sufienţi de strănşi şi neăncolţiţi Nu se admit inpurutăţi (pămănt, rădăcini uscate frunze) fără gust şi miros străin. Produsul va fi ambalat corespunzător, în ambalaje curate uscate(lazi,saci de plasă) Saci de plasă (lazile) vor fi inscripţionate individual cu următoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate. 81. LOTUL 81 - OŢET, Lichid limpede la slab opalescent fără corpuri străine gust acru caracteristic de oţet de vin, fără gust străin de concentraţie 9%. Ambalat la sicle de 1L. Sticlele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma inainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 47. LOTUL 47 - PASTĂ DE TOMATE, Produs înbuteliat in cutii de 800 grame cu cheie de deschidere, închise ermetic şi sa corespundă urmatoarelor cerinte: Aspectul bulionului trebuie sa fie de masă omogena, densa, să nu prezinte urme de alterare ( fermentaţie, mucegai) Culoarea trebuie sa fie roşu aprins pana la căramiziu uniformâ în toată masa. Cutiile sa nu fie deformate. Concentraţia de tomate sa fie de minim 24% Cutiile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 49. LOTUL 49 - CASTRAVETI ÎN OŢET, Castraveti în oţet : castraveţi 6-9cm în soluţie oţet cu adaos de condimente, uşor crocanţi, gust dulce acrişor, produs sterilizat, fară conservanţi chimici. Ambalat în borcane etichetete. Borcan cantitatea neta 4250g cantitatea neta castraveţi fără lichid 2300g. Borcanele vor fi inscriptionate individual cu următoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce dă posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 54. LOTUL 54 - ULEI DE GĂTIT, Produs din floarea soarelui, dublu rafinat, ambalat la litru în sticle din material plastic, sigilate, care trebuie să fie curate, uscate, fără miros străin şi închise etans pentru a nu permite contactul cu aerul sau cauza pierderi prin scurgeri de produs. Aspect limpede fară suspensii sau sedimente. Culoare galbenă, miros plăcut, fără miros străin, gust plăcut. Ambalat în recipient de 1 litru. Recipenţi vor fi inscripţionaţi individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitati de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 16. LOTUL 16 - VARZĂ ALBĂ, Varza alba: căpăţănă bună, curată tare, cu frunze puternic ataşate,fără leziuni puternice ale frunzelor de protecţie, fără umiditate exterioară fără deprecieri cauzate de dăunători, fără lovituri şi deteriorări, fără deprecieri cauzate din cauza gerului, fără gust sau miros străin. Ambalare sac: 10-15kg. Calitatea: I Calitatea produsuluiva fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Conditi de ambalare: ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităti si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garanţie şi condiţii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortimentde legume.. 86. LOTUL 86 - PIPER BOABE, Piper boabe ambalat în pungi de maxim 1 kg. Ingrediente: piper sub formă de boabe întregi şi uscate. Mod de utilizare: piperul se foloseşte în bucătărie. Proprietăţi: boabe de culoare brună gri sau neagră, cu diametru de 2,5-5mm, miros caracteristic picant şi aromat gust arzător fără miros şi gust străin de mucegai, sau alt miros particular neplăcut. Mod de ambalare: ambalaj de maxim 1 kg Pungile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minimă de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 2. LOTUL 2 - OUÂ DE GAINA, Ouă consum A-L>=63g<73g Ouăle se vor livra din categoria ouâ proaspete şi clasa de ouă mari peste 63 gr. Conditi tehnice de calitate: Coaja nevatamata, curata de forma normala, uscata, camera de aer mobila, albusul translucid, galbenusul vizibil şi usor aplatizat, miros şi gust caracteristic oului proaspat. Nu se admit ouă sparte. Conditi de marcare: vor fi marcate vizibil cu data expirarii, marcare individuala. Conditii de ambalare : în cofrage de carton aşezate în pozitie verticala cu varful în jos. Ambalajele vor fi curate, uscate fara miros strâin sau mucegaiuri, nu se admit ouă murdare cu excremente de gaină sau alte impuritaţi.. 62. LOTUL 62 - BRÂNZA TELEMEA PROASPĂTĂ, CALIT.I DIN LAPTE DE VACĂ, Forma: bucăţi paralelipipedice cu bază pătrată, cu suprafaţă curată,nu se admit bucăţi cu suprafeţe mucegăite, înmuiate , îngălbenite sau urme de impurităţi. Culoare : albă, uşor gălbuie, uniformă în toată masa. Aspect în secţiune: pastă curată uniformă, fără impurităţi , fără mucegai, fără aspect buretos, se admit goluri de presare şi ochiuri de fermentare. Consistenţă: masă compactă, semitare, legată, de consistenţă uniformă, se taie uşor fără a se sfărâma , nu se admite consistenţă cretoasă , gumată. Miros şi gust: plăcut, specific brânzei telemea proaspătă din lapte de vacă cu aromă bine exprimată, usor acrişor, uşor sărat, fără nuanţe străine de aromă – amar, de iod, de furaj, de fermentaţie străină, de chimicale, metale , etc. Saramură acidificată: aspect – lichidul de saramură să nu se întindă , fără corpuri stăine, fără sfărâmături de brânză in suspensie. Culoare: alb-lăptoasă, uşor gălbuie. Gust : plăcut de fermentaţie lactică, uşor sărat, nu se admite gust de iod, amar, mucegai. Ambalare : saci şi cutii plastic de 15 kg. Ambalajul folosit să fie avizat de Ministerul sănătătii. Elemente de identificare imprimate pe ambalaj: masă netă fără saramură, termen de valabilitate cu data ambalării şi data expirării.. 90. LOTUL 90 - SARE DE BUCĂTĂRIE IODATA, Sare de bucătărie iodată. Mod de ambalare: ambalaj de maxim 25 kg. Sacii vor fi inscripţionati individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de duratâ, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 35. LOTUL 35 - CRENWURŞTI SEMIAFUMATI DE PORC, Produs din carne fiartă şi afumată ce conţine carne de porc 32 %. Forma: bucăţi cilindrice cu diametrul de 1cm, obţinuţi prin răsucire, în şiraguri a maţelor subţiri. Aspect exterior:culoare roz pal. Aspect în secţiune: pastă fină, obţinută din carne de porc, compactă şi uniformă. Gust şi miros: plăcut, specific condimentelor folosite. Consistenţă : moale –elastică. Termenul de valabilitate 10 zile prin păstrare în spaţii curate corespunzătoare a căror temperatură este cuprinsă între 2-4˚C. Produsul să fie însoţit de certificatul de calitate avizat de Ministerul sănătăţii. Marcare şi etichetare: denumirea unităţii producătoare, denumirea sortimentului, data lotului produs, data expirării.. 88. LOTUL 88 - BOIA DE ARDEI DULCE, Pulbere fină catifelată, fără puncte de culoare neagră sau albă culoare uniforma, roşu aprins pănă la portocaliu gust specific de ardei, plăcut dulceag, fără gust amar sau rănced fără miros închis de mucegai sau alt miros străin. Mod de ambalare: pungă de cel putin 0,5 kg Pungile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea şi adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce dă posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 10. LOTUL 10 - ARDEI IUTE, Aspect: ardei iuţi verzi, din acelaşi soi, apropiaţi ca mărime şi culoare. Culoare: verzi. Consistenţă: ardei iuţi fermi, fără exemplare moi. Gust şi miros: specific ardeiului iute, fără gust si miros străin. Ambalare: saci plasă, cuti carton,caserole PVC maxim 5kg. Calitatea:I Calitatea produsuluiva fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Condiţi de ambalare:ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităti si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garanţie şi condiţii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortiment de legume.. 77. LOTUL 77 - ZAHAR PUDRĂ, Zahăr pudră: produs rafinat obţinut din sfeclă de zahăr, sub formă de pudră fină. Culoare alb lucios, omogenă, nelipicioasă, fără aglomerări, fără corpuri străine, miros şi gust dulce. Etichetat ambalat la pungă de hărtie de 0,5 kg-1kg. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu urmâtoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 78. LOTUL 78 - ZAHĂR BRUN, Zahar brun plic 5 gr. Produs obţinut din sfeclă de zahăr, conţine melasâ şi apă, produs brut, sub formă de cristale de granulaţie medie, cu textură umedă,şi o structură aglomerată, fără corpuri străine cu gust mai puţin dulce şi mai bogat, datorită aromei datorită aromei dată de melasă. Fără miros şi gust străin, de culoare brună. Etichetat, ambalat la plic de 5 gr/200pl/cutie. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 83. LOTUL 83 - BAZE DE MANCARURI DELIKAT, Amestec de legume şi zarzavaturi pentru măncăruri ambalat în pungă gramaj 0,500gr – 1 kg Conţinut de sare maxim 58%-60% Legume uscate 15,5%-18% (morcov, păstănac, ceapă, ţelină, frunze de pătrunjel, zahăr, comdimente, amidon de porumb. Amestecul de legume şi zarzavaturi se livreaza: ambalaje de desfacere, pungi de polietilenă închise prin termosudura. Materialele folosite la ambalare produselor, trebuie să fie avizate conform normelor sanitare. Fiecare lot va fi însoţit de documentu de certificare a calitaţi.. Pungile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 59. LOTUL 59 - SMÂNTÂNĂ FERMENTATĂ PENTRU CONSUM 20%GRĂSIME, Smântâna fermentată de consum: este un produs lactat gros obţinut din lapte de vacă, sortimentul impune un conţinut de grăsime de 20%. Proprietăţi organoleptice: smântâna pentru consum are un aspect omogen, de consistenţă vâscoasă fără aglomerări de grăsimi sau substanţe proteice. Culoare: alb lăptoasă până la alb gălbuie, fără nuanţe de culori străine. Gust şi miros: plăcut aromat, slab acrişor specific fermentaţiei, nu se admite gust şi miros străin. Proprietăţi fizico-chimice: grăsime 20%, temperatură de livrare 4˚C, transportul se face cu vehicole izoterme sau frigorifice, fără miros străin, avizate sanitar – veterinar la temperatura de max +8˚C. Ambalare : în cutii PVC sau pungi ECO de 1-5-10-15 kg. Termenul de valabilitate să fie inscripţionat pe fiecare găleată sau pungă.. 84. LOTUL 84 - MAIONEZĂ VEGETALĂ LIGHTS, Maioneză vegetală: emulsie fină, omogenă bine legată, culoare galben deschis, uniformă,gust şi miros plăcut, caracteristic mirosului de maioneză. Ambalat în găleţi de 4-5 kg. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 13. LOTUL 13 - VERDEAŢĂ MARAR, Mărar proaspat. Verdeaţa sa fie sortată curată fară alte plante, sa nu fie afectată de boli, dăunători, fără pămănt sau resturi vegetale, culoare verde închis, cu miros şi aspect specific, soiului. Sa fie ambalată: lazi, cuti, saci de plasă. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minimă de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 89. LOTUL 89 - CIMBRU, Cimbru, ambalat în pungi/pachete de maxim 0,250 kg. Proprietăţi: frunze mărunţite uscate fără particule grosiere, fără impurităţi, de culoare verde-maroniu Cu gust şi miros caracteristic de cimbru, fără gust şi miros străin. Pungile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 79. LOTUL 79 - CEAI LA PLIC 2GR/PLIC, Ceai pentru consum colectiv, obţinut din amestec de diverse plante medicinale şi fructe, fără miros închis, de mucegai, rănced, sau alt miros particular neplăcut străin. Ambalat în cutii 100 plic/cutie. Ceai diverse sortimente. Cutiile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 17. LOTUL 17 - BANANE PROASPETE, BANANE Calitatea I BANANE - coapte, intregi, tari , sanatoase, curate, fara paraziti, fara deteriorari , fara lovituri, fara curbura anormala , fara deteriorari cauzate de temperatura joasa , fara umiditate exterioara, fara miros si /sau gust strain, ambalate. BANANELE vor fi ambalate in cutii de carton de 10-20 kg. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate. 8. LOTUL 8 - FASOLE USCATĂ, Aspect, culoare, miros şi gust trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal,ajunse la maturitate, fără miros şi gust srăin. Umiditate maxim 14% Corpuri străine maxim 2% Mod de ambalare: ambalaje de maxim 1kg Pungile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informţii. Data minima de durată, a se consuma inainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 40. LOTUL 40 - CARTOFI PAI CONGELAŢI, Cartofi curăţaţi de coajă, tăiaţi, fără lovituri mecanice fără defecte provocate de boli sau daunători fără gust sau miros străin, fără corpuri străine dimensiuni minim 10/10 mm. Culore:aurie, textură pufoasa şi un gust deosebit, timp redus de preparere, consum redus de ulei. Calitatea produsului va fi atestata la livrare prin prezentarea certificatului de calitate si conformitate. Ambalajul trebuie să asigure păstrarea integritaţi si calitaţi produsului. Cartofi pai congelati ambalaţi la pungi 2,5 kg. Pungile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 66. LOTUL 66 - IAURT NATURAL GRAS, SIMPLU DIN LAPTE DE VACĂ, Iaurtul reprezintă un produs lactat acid obţinut prin fermentaţia lactozei din lapte. În funcţie de tehnologia de fabricaţie , iaurtul se poate prezenta sub formă compactă sau fluidă. Aspect : coagul copact, omogen, fără eliminare de zer. Gust şi aromă: specifice, uşor – acrişor, fără gust şi miros străin. Culoare : alb-uniform. Grăsime : 2 – 3% Ambalaj : pahar polistiren 200 gr Ambalajul să fie avizat de Ministerul sănătătii cu elemente de identificare : denumirea firmei producătoare, denumirea şi tipul produsului, masa netă şi termenul de valabilitate cu data ambalării şi data expirării.. 41. LOTUL 41 - SUC DE TOMATE, Produs sterilizat, obţinut din zdrobirea tomatelor, fără conservanţi chimici,ambalat în cutii de carton de 1 L Etichetat conform H.G.R.nr 106/2002 Cutiile să nu fie deformate. Cutiile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 18. LOTUL 18 - LĂMÂI, Aspect: întregi, fără tăieturi sau lovituri, sănătoase. Culore gălbui auriu. Miros şi gust specific. Mod de ambalare: în cutii de carton sau plase din plastic. Saci de plasă (cutiile) vor fi inscripţionate individual cu următoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 19. LOTUL 19 - MERE PROASPETE, MERE Calitatea I Merele trebuie sa fie : -intregi, sanatoase , fara putregai sau alterari , pulpa sa nu fie afectata de boli , fara umezeala externa anormala, fara miros si /sau gust strain, sa fie de buna calitate, sa prezinte forma , calibrul si coloratia soiului respectiv , ambulate. MERELE vor fi ambalate in cutii de CARTON/LEMN/PLASTIC de 5-10-15 kg. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate. 69. LOTUL 69 - MALĂI (făină de porumb), Malaiul furnizat trebuie să respecte, condiitile de calitate, ambalare si inscripţionare. Produs fabricat prin măcinarea porumbului în prealabil degerminat. Produsul MALAI se fabrica conform instrucţiunilor tehnologice si normelor interne aprobate cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Proprietăti organoleptice: Culoare : galbena portocalie specifica porumbului din care provine, cu particule alb galbui. Miros : caracteristic, fara miros strain. Gust : placut, specific, fara gust amar, fara scraşnet la mestecare. Infestare : lipsa Ambalare individuală se va face in pungi de 1 kg, cu o folie sau doua. Pungile de mălai de 1 kg vor fi ambalate in pachete de 10 pungii în folie de polietilenă transparenta. Pachetele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Semne specifice pentru protectia mediului. Termenul de valabilitate.. 39. LOTUL 39 - CARTOFI ŢĂRĂNEŞTI CONGELAŢI CONDIMENTAŢI (WEDGES), Cartofi congelaţi, condimentaţi, ambalaţi la pungă de 2,5 kg calitate Premium, culoare aurie, textură pufoasa şi un gust deosebit, timp redus de pregătire, consum redus de ulei. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 55. LOTUL 55 - ULEI DE PALMIER, Ulei de palmier obţinut din pulpa fructului de palmier, căt şi din seminţe. Prezinta o stabilitate oxidativa crerscuta, putând fi gatit la temperaturi ridicate şi suportând procese lungi de producţie. Ulei de palmier semi – solid la temperatura camerei. Uleiul de palmier ambalat în recipienţi de 18 kg. Cutiile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unităţii de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a producătorului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 42. LOTUL 42 - LEGUME CONGELATE FASOLE GALBENĂ, Fasole galbenă congelata, cu suprafaţă neteda, în funcţie de soi. Culoare galbenă, caracteristică soiului, fara devieri de culoare. Gust si miros placut, caracteristic soiului, fara miros si gust strain. Dupa fierbere, sa se pastreze,pastăile întregi şi gustul caracteristic produsului. Ambalate în pungi de 2,5 kg Pungile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informatii. Data minimă de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 44. LOTUL 44 - LEGUME CONGELATE AMESTEC MEXICAN, Amestec de legume congelate diverse, prefierte congelate. Aspect: legumele divizate sau boabe, sănătoase, curate ajunse la maturitate de consum, neatacate de boli,sau dăunători. Culori variate, caracteristice, fiecărui produs în parte, fără devieri de culoare. Gust şi miros plăcut, specifice fiecărui soi de legume. Fără miros şi gust străin. După fierbere să păstreze gustu catracteristic fiecărui produs. Ambalate în pungi de maxim 2,5 kg. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 43. LOTUL 43 - LEGUME CONGELATE MAZĂRE, Mazăre verde boabe congelată, cu suprafata neteda, în funcţie de soi, cu diametru caracteristic fiecarui soi in parte. Culoare verde, caracteristic soiului, fără deviere de culoare. Gust si miros placut, caracteristic soiului,fârâ miros si gust strain. Dupa fierbere sa se păstreze, boabele întregi iar gustul caracteristic fiecarui produs. Ambalat în pungi de 2,5kg. Pungile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 50. LOTUL 50 - GEM FRUCTE, Gem de diferite fructe. Aspect omogen gelificat, culoare miros,şi gust caracteristic, fructelor componente. Fară miros şi gust străin. Ambalarea individuală în cutii de 20g /bucata minim 5 sortimente de fructe. Cutiile vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce dâ posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 1. LOTUL 1 - MIERE PORTIONATĂ CUT. 0,20GR, Mierea produs natural obţinut de albine în exclusivitate din nectarul florilor. Aspect: curat, omogen,f ără inpurităţi, fără spumă. Consistenţă: masa fluidă, văscoasă, omogenă. Culoare: specifică nectarului florilor din care provine, galben deschis pănă la galben pronumţat. Miros şi gust: gust pronunţat dulce cu arome discrete, specifică nectarului florilor din care provine. Ambalajele se marcheaza prin imprimare sau etichetare. Mod de ambalare: cutie de plastic de 20 gr. Cutiile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de productie ce dă posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritiva. Termenul de valabilitate.. 87. LOTUL 87 - SARE DE LĂMĂIE, Sare de lămăie. Mod de ambalare: ambalat în pungi de maxim 0,500gr Pungile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 92. LOTUL 92 - APĂ PLATĂ 0,5L/pet, Descriere :Apa plata Aspect : Lichid limpede, incolor, fara sedimente ,fara particule in suspensie Gust si miros placut, caracteristic Ambalaj :0,5L Etichetare : eticheta sa fia insotita de data ambalari si data etichetari .. 95. LOTUL 95 - APĂ MINERALĂ CARBOGAZOASĂ/CARBOGAZIFICATĂ 1,5 L /2 L/pet, Descriere : Apa minerala Aspect : Lichid limpede incolor , fara sedimente , fara particule in suspensie Gust si miros placut , acidulat , caracteristic , fara gust si miros strain. Ambalaj :1,5 L /pet sau 2 L/pet Etichetare: etichetarea sa fie insotita de data ambalarii si data expirarii .. 32. LOTUL 32 - KAISERUL DE PORC AFUMAT, Formă şi dimensiuni: bucăţi de piept fara os cu forma dreptunghiulara cu lungimea de 30-60 cm, cu laţimea de apox.12-15 cm. Cu sau fara sorici . Aspect exterior: bucăţi cu marginea fasonată şi suprafaţă curată, fără untură topită cu sau fără şorici,şoriciul este bine curăţat de păr şi sânge. Culoare : uniformă , gălbuie cu nuanţă brună sau roşiatică specifică produsului afumat. Aspect în secţiune: culoarea slăninei alb uşor gălbuie, alternând cu straturi de culoare roz specifică produsului conservat prin sărare şi afumare. Gust şi miros: plăcut de afumat, potrivit de sărat, fără miros de rânced, încins, mucegai. Consistenţă : semitare Termen de valabilitate: 25 zile la temperatura de depozitare 8-10˚C. Produsul să fie însoţit de certificatul de calitate. Marcare şi etichetare: fiecare bucată etichetată individual, denumirea unităţii producătoare, denumirea sortimentului şi lot produs la data.......... şi data expirării.. 4. LOTUL 4 – ŢELINĂ RADĂCINĂ, Ţelină rădăcina: Sortată spălată, ambalată în saci de plasă. Miros şi aspect, specifice, fără urme de pămănt, rozătoare sau mucegai. Fără crăpături, fără tija florală. Produsul va fi ambalat corespunzător, în ambalaje curate uscate (lazi,saci de plasă) Saci de plasă (lazile) vor fi inscripţionate individual cu următoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate. 11. LOTUL 11 - TOMATE, Roşii: întregi, sănătoase, cu aspect proaspăt, curate lipsite de zone verzi vizibile culoare specifică soiului, tari, fără defecte de formă şi culoare la nivelu epidermei, fără umiditate externă,fără miros sau gust străin, fără afectiuni cauzate de dăunători. Conţinutul fiecărui ambalaj trebuie să fie omogen şi să conţină numai tomate de aceiaşi origine ,soi sau tip comercial, calitate şi calibru Ambalare:Lădită 5-10kg Calitatea:I Calitatea produsuluiva fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Condiţi de ambalare: ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităţi si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garantie şi condiţii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortimentde legume. 71. LOTUL 71 - CEREALE PT. MIC DEJUN, CEREALE pt. MIC DEJUN Cereale extrudate sub forma de BILUTE CACAO / VANILIE, glazurate cu sirop de zaharuri, cu adaos de vitamine, ambalate in punga de BOPP imprimate, cu masa neta de 250g. Ingrediente: cereale extrudate 62,6% (faina integrala de grau, faina de porumb, faina integral de orez, tarate de grau), zahar, glucoza lichida, ulei vegetal, amidon de porumb, emulgator (lecitina de soia), colorant caramel, cacao cu continut redus de grasime, aroma de vanilie, complex de vitamine si minerale (tiamina, riboflavin, niacin, acid folic, fier, etc). Proprietati senzoriale: o Aspect: BILUTE din multicereale acoperite cu glazura de zaharuri, usor lucioase o Miros: caracteristic, tipic pentru ingredientele folosite, fara miros strain. o Gust: caracteristic, tipic, fara gust strain. o Consistenta crocanta Produsul contine urmatorii alergeni: gluten, soia. Poate contine si urme de alune, arahide, susan sau alte variatii similare. Depozitare in camere curate, uscate si ventilate, separat de alte substante cu mirosuri puternice, protejat de accesul direct al soarelui si inghetului, la umiditatea maxima de 65%, iar temperatura maxima de20- 25⁰C. Nu se admite prezenta insectelor sau acarienilor în nici un stadiu de dezvoltare. Ambalarea se va face în pungi de 1 kg. – 5 kg. Materialele de ambalare precum si ambalajele destinate pentru contactul direct cu alimentele, trebuie sa aibe atestatele corespunzatoare. Pachetele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma anainte de....... Conţinutu net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producatorului. Marcarea lotului de producţie ce dă posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate. 73. LOTUL 73 - MINIBAGHETE 0,040 GR., Numele produsului : minibaghete Grupa: panificaţie. Gramaj : 0,040 gr Compoziţie : făină albă de grâu 650, apă, drojdie, sare iodată,gluten. Aspect exterior: produsul are forma alungită de batonaş de 10-12 cm, rotunjită cu coaja galben-aurie. Aspect interior: miez elastic, fără aglomerări, cu pori uniformi. Gust şi miros: plăcut specific produsului bine copt. Acest produs este destinat tuturor consumatorilor putând fiind consumat în orice moment al zilei. Termen de valabilitate 48 de ore. Mod de prezentare: saci plastic cu 100 buc minibaghete în fiecare sac, etichetaţi cu data ambalării şi data expirării.( fiecare sac in lazi pvc curate sau cutii carton.). 26. LOTUL 26 - PULPĂ PORC DEZOSATĂ CONGELATĂ, Descriere : pulpa de porc este obţinută prin tranşare, delimitată anterior de secţiunea ce o separă de cotlet, fără os, muşchiuleţ, margine de fleică şi cuprinde musculatura posterioară a pulpei. Carcasa de porc din care rezultă pulpa ,va corespunde reglementărilor sanitare şi sanitar – veterinare în vigoare. Carnea congelată : are aspect de bloc compact, acoperit cu un strat subţire de cristale fine, nu are miros, iar la decongelare păstrează caracteristicile speciei. Carnea congelată este tare, prin lovire cu obiecte tari, produce un sunet clar. După decongelare: culoare – la suprafaţă variază în funcţie de specie şi vârstă respectiv culoare roz până la roşu. La apăsarea cu degetul sau cu cuţitul cald, locul capătă o culoare roşie , vie, intensă. Consistenţă: fermă şi elastică, atât la suprafaţă cât şi în secţiune. Urmele formate prin apăsarea cu degetul a suprafeţei de carne revine repede. Sucul din carne este limpede. Miros : plăcut, specific cărnii de porc; se apreciază direct prin mirosirea suprafeţei şi a secţiunii proaspete. Ambalarea şi etichetarea: în folie, pachet de 3-5 kg , fiecare pachet va fi însoţit de eticheta care poartă data tranşării, data expirării.. 80. LOTUL 80 - BORŞ, Borşul este lichidul tulbure albicios, cu gust acru şi înţepător, cu care acrim ciorbele. Borşul reprezintă un produs natural, care are la baza procesul de fermentaţie al tărăţei. Acest tonic natural conţine multe minerale, complexul de vitamina B şi multă vitamina C Ingredientul de bază al borşului este tărăţea de grău. Ingrediente: apă,tărăţe de grău, făină de malţ. Cantitate netă(kg/buc/L) 1 Valoare nutritivă 6,8 kcal/100gr Ambalat la sicle (pet) de 1L. Sticlele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durata, a se consuma inainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 15. LOTUL 15 - VERDEAŢĂ LEUŞTEAN, Leuştean proaspat. Verdeaţa sa fie sortată curată fară alte plante, sa nu fie afectată de boli, dăunători, fără pămănt sau resturi vegetale, culoare verde închis, cu miros şi aspect specific, soiului. Sa fie ambalată: lazi, cuti, saci de plasă. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minimă de durata, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 74. LOTUL 74 - FIŞA TEHNICĂ A PRODUSELOR DE COFETĂRIE (PRĂJITURI) – 70/90/120 GR, Ecler vienez 90 gr. Savarina 120 gr Sarlota 70 gr Amandina 100 gr Delicia 70 gr Caramel 70 gr 1. Ecler vienez – bucăţi rotunde, glasat la suprafaţă cu fondant sau ciocolată si decorat cu frisca. În secţiune: două coji tip ecler rotunde, unite prin umplutură cu cremă de vanilie. Culoare : specifică componentelor. Gust ,miros: plăcut cu aromă bine exprimată specifică. Umiditate max. 55-60%. Zahăr total max. 45%. Grăsime max. 17%. 2. Savarina – bucăţi de forma tranconica, suprafata laterala ondulata, bine insiropata, umpluta neuniform cu frisca batuta si glasat la suprafata cu marmelada.. În secţiune: blat de coca cu frisca batuta . Culoare – auriu. Gust şi miros : plăcut cu aromă specifică. 3.Sarlota : bucăţi egale ca marime in forme patrate. În secţiune: un strat de blat de pandispan ,cu doua straturi alternative de sarlota de cacao si vanilie si decorata cu avelina de frisca batuta. Culoare: specifică componentelor . Gust şi miros plăcut cu aromă bine exprimată. 4. Amandina : bucăţi cubice, glasate în fondant de cacao,cu grătar de ciocolată,decorate cu avelină de cacao şi un romb de ciocolată. În secţiune: trei straturi de blat însiropat unite prin crema de cacao. Culoare : specifică componentelor. Gust şi miros : plăcut specific cu aromă bine exprimată,fără nuanţe străine de alte arome. 5. Delicia : bucăţi egale ca mărime în forme pătrate, două straturi cremă ciocolată. Culoare : maroniu. Gust şi miros : plăcut cu aromă specifică. Umiditate max. 40%. Zahăr total max 45%. Grăsime max. 17%. 6. Caramel : bucăţi dreptunghiulare glasate la suprafaţă cu caramel. În secţiune: patru straturi de foi de ruladă umplute cu trei straturi de cremă, suprafaţa este acoperită cu caramel şi decorată cu avelină din frişcă şi un romb de ciocolată. Culoare: specifică componentelor . Gust şi miros: plăcut cu aromă bine exprimată specifică . Umiditate : max.40%. Zahăr total max.45%. Grăsime max.17%.. 33. LOTUL 33 - SALAM TIP SIBIU, Produs crud uscat Caracteristici produs : Formă şi dimensiuni : lungime minim. 40 cm . diametru . 45 -70 mm ; Ingrediente .carne de porc, slănină, sare, condimente, zaharuri, culturi, starter, antioxidant conservant. Aspect exterior şi culoare; înveliş continu, nedeteriorat acoperit cu pulbere de mucegai de culoare alb cenuşiu ; Fără conţinut de adaosuri proteice de origine vegetală . Aspect pe secţiune masă compactă , lucioasă compoziţie bine legată, fără aglomerări de grăsime, cu aspect mozaicat de carne de porc şi grăsime . Gust şi miros ;plăcut, picant specific produselor maturate, condiment universal, fără gust sau miros străin de stătut, încins, acru, mucegai, rânced ; Consistenţă : tare la suprafaţă şi în zona periferică a secţiunii ; Marcarea si etichetarea : fiecare bucata etichetata individual denumirea unitati producatoare data ambalari si data expirarii. 51. LOTUL 51 - CAPERE ÎN OŢET, CAPERELE in otet, contin: capere, apa, sare, otet. Sunt ambalate in borcan de sticla sau de plastic cu cantitate de maxim 1000 gr. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate. 85. LOTUL 85 - PIPER MĂCINAT, Sortiment de piper măcinat. Aspect: pulbere fină care trece integral prin sită cu ochiuri de 1 mm. Culoare cenuşie. Miros şi gust, caracteristic, picant, arzător. Nu se admit adaosurile de substanţe în scopu mascarii defectelor, falsificări propietăţilor organoleptice. Mod de ambalare: ambalaj de maxim 1 kg Pungile vor fi inscripţionte individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de duratâ, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 45. LOTUL 45 - VINETE COAPTE, TOCATE SI CONGELATE, Vinete coapte , tocate si congelate Culoare specifica, gust si miros caracteristic fara miros si gust strain; in termen de valabiliate si declaratie de conformitate. Calitatea produsului va fi atestata la livrare prin prezentarea certificatului de calitate si conformitate. Ambalajul trebuie să asigure păstrarea integritaţi si calitaţi produsului. Vinete coapte congelate ambalate la pungi 2,5 kg. Pungile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 48. LOTUL 48 - CIUPERCI CONSERVĂ, Ciuperci calitatea I tăiate, cu aspect plăcut fara impuritaţi. Substanţă uscată înte 180-260 gr. Gust si miros placut, specific produsului,fara gust şi miros strain. Ambalate în cutii. Greutatea minima, 360 gr Cutiile vor fi inscriptionate individual cu urmatoarele informţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unităţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 76. LOTUL 76 - ZAHAR TOS LA PLIC – 5 GR, Produs rafinat obţinut din sfecla de zahar, sub forma de cristale de granulaţie medie, omogena uniforme uscate liber curgatoare,nelipicioasă,fără aglomerari fără corpuri straine,cu gust dulce,fără miros sau gust străin,de culoare alb-lucios. Etichetat,ambalat la plic de 5-10 gr / 200 pl/cutie Calitatea produsului va fi atestat la livrare prin prezemtarea certificatului de calitate. Ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare cu următoarele menţiuni: Denumire adresa si nr de telefon producatorului/distribuitorului Denumirea produsului. Cantitatea netă. Condiţi de depozitare. Data fabricaţiei si termenul de valabilitate respectiv menţiunea : a se consuma de preferinţă înainte de data de........ 37. LOTUL 37 - FILE DE ŞALAU CONGELAT, File de salau congelat calitatea.I .bucăţi intregi,300-500gr/bucată. Aspeect: Fileu de peste întreg, nevătămat, fără semne aparente de boală, fără mucus, nu se admit vătămări mecanice. Culoare natural specifică. Consistenţă: femă şi elastică,atăt la suprafaţă cat şi secţiune, urmele ce se formează la apăsarea cu degetu revin repede, carnea bine legată de oase. Miros: placut caracteristic, fără miros de alterare, sau miros străin. Ambalt:bax carton 20 kg, pungi polietilena 1 kg, în ambalaj nu se admit aglomerări de gheaţă. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 60. LOTUL 60 - UNT 200GR/BUC, Natura bunului: produs destinat sectorului restaurant. Culoare : alb- gălbuie până la galben deschis, uniform în toată masa, cu luciu caracteristic la suprafaţa şi în secţiune. Aspect în secţiun:.suprafaţă continuă, fără picături vizibile de apă, fără goluri de aer. Consistenţă:la temperatura de 10-12˚C masa onctuasă, compactă, omogenă, nesfărâmicioasă. Miros: plăcut cu aromă bine exprimată, fără nuanţe străine de aromă ( mucegai). Se examinează prin mirosire şi degustare. Gust : plăcut, aromat specific de unt proaspăt, fără gust străin. Proprietăţi fizico-chimice: grăsime maximă 65% unt 200gr Temperatură de livrare max. 4-8˚C. Ambalare : pachetul de 200gr, ambalajul să fie din hârtie de polietilenă satinată. Pe fiecare ambalaj să aibă data ambalării şi data expirării.. 70. LOTUL 70 - PESMET, Pesmet ambalat la un gramaj net de 500 g – 1,00 kg Descriere : Produsul Pesmet este fabricat din făina alba de grau, sirop de glucoza, grăsime vegetală nehidrogenată de palmier, afănatori: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, sare iodata, conservant. Pachetele vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Modalitatea de pregatire pentru consum. Marcarea lotului de productie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 75. LOTUL 75 - ZAHAR TOS, Produs rafinat obţinut din sfecla de zahar sub formă de cristale de granulaţie medie, omogene, uniforme, uscate liber curgatoare, nelipicioase,fără aglomerări, fără corpuri străine,cu gust dulce,fără miros sau gust străin de culoare alb lucios. Grad minim de polarizare : 99,70 Continut maxim de umiditate :0,06% Continut maxim de zahar invertit:0,4% Etichetet, ambalat la punga de hartie,sau plastic de 1 kg. Calitatea produsului va fi atestat la livrare prin prezemtarea certificatului de calitate si comformitate . Ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare cu urmatoarele menţiuni: Denumire adresa şi nr de telefon producătorului/distribuitorului Denumirea produsului. Cantitatea netă. Condiţi de depozitare. Data fabricaţiei si termenul de valabilitate respectiv menţiunea , a se consuma de preferinţa inainte de data de...... 34. LOTUL 34 - PATEU DE PORC 30 GR/CUT, Pateul porc: reprezintă o gustare uşoara şi gustoasa si se incadreaza in categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri. Ingrediente: ficat de porc, slanina, sorici, apă, ulei vegetal, proteina vegetală din soia ,sare iodată, muştar. condimente. Caracteristicile produsului: - pasta alifioasa omogena; - culoare: galbui-roz -gust si miros specific produsului Ambalat: cutii de 30 gr Aspectul ambalajului-exterior : Cutii din folie de aluminiu cu cheita, nebombate de 30 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate in interior, fara pete de sulfura de fier. Ambalajele vor fi inscripţionate individual cu următoarele informaţii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Termenul de valabilitate.. 82. LOTUL 82 - MUŞTAR DE MASA, Muştar obţinut din boabe de muştar măcinate. Muştar de masa: obişnuit, aromatizat, superior extra. Consistenţa văscoasă, în conţinutul produsului nu se admite prezenţa corpurilor străine. Miros plăcut, caracteristic, uşor înţepator, fără miros străin. Gust, dulce, plăcut acrişor, cu diferite arome, variază în funcţie de sortiment. Mod de ambalare: ambalaj cutii de plastic 4 – 5 kg. Cutiile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informatii. Data minimă de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce da posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 65. LOTUL 65 - CAŞCAVAL DIN LAPTE DE VACĂ, Proprietăţi organoleptice: Formă : bucăţi paralelipipedice de aprox. 3 kg, lungime aprox. 25-30 cm, latura aprox. 10 /10cm de dimensiuni uniforme, ambalate în folie vacuumată şi termosudată. Aspect exterior : coajă care acoperă suprafaţa întreagă , curată, netedă, fără cute, pete, crăpături, de culoare gălbuie, uniformă – suprafaţa acoperită cu o peliculă protectoare de parafină, uniform repartizată, fără crăpături sau alte defecte , elastic şi rezistent. Folia de acoperire netedă, bine aplicată, marcată cu termenul de valabilitate. Aspect în secţiune: miez curat,omogen, gras, fără urme de mucegai. Se admit mici goluri alungite de formare şi rare ochiuri de fermentare. Culoarea miezului: uniformă în toată masa, de la galben deschis la galben cenuşiu deschis. Consistenţa miezului: pastă compactă fină, uşor elastică, frecat între degete devine onctuos, la rupere se desface în fâşii. Miros şi gust: plăcut, aromat, caracteristic brânzeturilor opărite cu aromă specifică de caşcaval din lapte de vacă, suficient de sărat, fără nuanţe străine. Termenul de valabilitate cu data ambalării şi data expirării.. 61. LOTUL 61 - UNT 15 GR/BUC, Natura bunului: produs destinat sectorului restaurant. Culoare : alb- gălbuie până la galben deschis, uniform în toată masa, cu luciu caracteristic la suprafaţa şi în secţiune. Aspect în secţiun:.suprafaţă continuă, fără picături vizibile de apă, fără goluri de aer. Consistenţă:la temperatura de 10-12˚C masa onctuasă, compactă, omogenă, nesfărâmicioasă. Miros: plăcut cu aromă bine exprimată, fără nuanţe străine de aromă ( mucegai). Se examinează prin mirosire şi degustare. Gust : plăcut, aromat specific de unt proaspăt, fără gust străin. Proprietăţi fizico-chimice: grăsime 80-82% unt 15 gr/buc Temperatură de livrare max. 4-8˚C. Ambalare : pachetul de 15gr , ambalajul să fie din hârtie aluminizată. Pe fiecare ambalaj să aibă data ambalării şi data expirării.. 21. LOTUL 21 - MĂSLINE, Mâsline de masă, fructe sănătoase, cu pulpă rezistenta la apăsare, ajunse la maturitate, nealterate, să prezinte aspectul,culoarea, consistenţa,şi gustul caracteristic tipului comercial şi soiului în funcţie de tratamentul la care a fost supus, fără gust şi miros străin. Tipul: măsline negre naturale în saramură cal I. Ambalare: cutii plastice sau metalice,3-5kg Cutiile vor fi inscripţionate individual cu urmatoarele informaţii. Data minima de durată, a se consuma înainte de....... Conţinutul net exprimat în unitaţi de greutate. Denumirea si adresa producătorului. Marcarea lotului de producţie ce dă posibilitatea de identificare a produsului. Valoarea nutritivă. Termenul de valabilitate.. 28. LOTUL 28 - MUŞCHI FILE PORC CONGELAT, Descriere : muşchiul file de porc este obţinut prin tranşare, delimitat de cotlet, muschiuleţ şi ceafă şi cuprinde musculatura superioară a porcului. Muşchiul file de porc va corespunde reglementărilor sanitare şi sanitar-veterinare în vigoare. Carnea congelată : are aspect de bloc compact, acoperit cu un strat subţire de cristale fine, nu are miros, iar la decongelare păstrează caracteristicile speciei. Carnea congelatăeste tare prin lovire cu obiecte tari produce un sunet clar. După decongelare: culoare roz până la roşu Aspect exterior: se apreciază de preferinţă la lumina naturală, la suprafată si în profunzime. Consistenţă: la suprafaţă un ţesut conjunctiv de acoperire uscat, iar în secţiune umed. Capetele muşchilor sunt lucioase, elastice. Urmele formate prin apăsarea cu degetul a suprafeţei de carne, revin repede, nu se lipesc.sucul din carne se obţine greu şi este limpede. Miros : plăcut, specific cărnii de porc, se apreciază direct prin mirosirea suprafeţei şi a secţiunii proaspete, nu este admis mirosul de rânced. Ambalarea şi etichetarea: în folie, pachet de 3-5 kg, fiecare pachet va fi însoţit de eticheta care poartă data tranşării, data expirării.. 94. LOTUL 94 - APĂ MINERALĂ CARBOGAZOASĂ/CARBOGAZIFICATĂ 0,5 L/pet, Descriere : Apa minerala Aspect : Lichid limpede incolor , fara sedimente , fara particule in suspensie Gust si miros placut , acidulat , caracteristic , fara gust si miros strain. Ambalaj : 0,5 L Etichetare: etichetarea sa fie insotita de data ambalarii si data expirarii .. 22. LOTUL 22 - PULPĂ VITĂ DEZOSATĂ CONGELATĂ, Descriere: Pulpa de vită este obţinută prin tranşare, delimitată anterior de secţiunea ce o separă de antricot, muşchi, margine de fleică şi cuprinde musculatura posterioară a pulpei. Carcasa de vită din care rezultă, pulpa va corespunde reglementărilor sanitare şi sanitar - veterinare în vigoare. Carnea congelata: Are aspect de bloc compact, acoperit cu un strat subţire de cristale fine , nu are miros iar la decongelare pastrează caracteristicile speciei. Carnea congelată este tare, prin lovire cu obiecte tari, produce un sunet clar. Dupa decomgelare: aspect: la suprafaţă, peliculă uscată, în secţiune uşor umedă, la atingere cu degetul senzaţii de rece, fără a se lipi, ţesut conjunctiv alb-sidefiu şi elastic. Culoare: la suprafaţă peliculă de culoare roşie aprinsă pânaă la roşu închis maroniu, în funcţie de specie şi vârstă. În secţiune – culoare caracteristică pulpei de vită, roşu intens; Miros: plăcut, specific cărnii de vită; se apreciază direct prin mirosirea suprafeţei; Consistenta: fermă si elastică, atât la suprafaţă cât şi în secţiune. Urmele formate prin apăsare cu degetul revin repede. Bulionul care se scurge din carne se obţine greu şi este limpede. Ambalare si etichetare: în folie , pachete de 3 – 5 kg, fiecare pachet va fi însoţit de eticheta care poartă data tranşării, data expirării.. 25. LOTUL 25 - PIEPT DE PUI FĂRĂ PIELE, DEZOSAT, CONGELAT, Descriere: pieptul de pui reprezintă porţiunea anatomică obţinută prin secţionarea în jurul regiunii pectorale, stratul muscular, cu margini fasonate fără să cuprindă piele şi os. Aspect : pieptul bine dezvoltat, imbrăcat cu muşchi pe toată lungimea sternului, carnea flexibilă ( se simte la palpare), curată, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice; Carnea congelată are aspect de bloc compact, acoperit cu un strat subţire de cristale , nu are miros, iar la decongelare păstrează caracteristicile speciei. Carnea congelată este tare prin lovire cu obiecte tari produce un sunet clar. La carnea congelată nu se admite deformarea carcaselor. După decongelare: suprafaţă umedă, uneori poate avea o peliculă uscată, fără modificare evidentă a ţesutului; În secţiune : netedă şi umedă fără a fi lipiciosă şi fără a prezenta urme de alterare. Culoarea musculaturii: roz – roşiatic, caracteristică pieptului de pui; Consistenţa musculaturii: fermă , elastică, nu se admite consistenţă înmuiată; Miros şi gust: la suprafată si în secţiune miros plăcut, normal fără miros străin, caracteristic cărnii de pasăre. Caracteristicile bulionului – curat , transparent cu nuanţă opalescentă,fără sediment , fără grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule. Ambalare: în pungi de 1 -2 kg, fiecare pachet va fi însoţit de eticheta care poartă termenul de valabilitate , data tranşării , data expirării.. 29. LOTUL 29 - MUŞCHI FILE AFUMAT, Formă şi dimensiuni: bucăţi fasonate, neregulate cu forma muşchiului de porc. Aspect exterior: suprafaţă uscată , fără frnjuri şi grăsimi. Culoare: rosie –brun deschis.caracteristică produsului afumat. Aspect în secţiune: structura specifică muşchiului supus tratamentului termic, de culoare roşie – caramizie, carne de culoare roşcată. Gust şi miros: plăcut specific produsului afumat, fără gust sau miros străin, de stătut, încins,acru, mucegai, rânced. Consistenţă : semitare. Aspect : coloraţie naturală proaspătă, bine fasonată,nu este exagerat de sărat condimentat, are gust şi miros plăcut. Marcare şi etichetare: denumirea unităţii producătoare, denumirea sortimentului, data lotului produs, data expirării. Produsul să fie însoţit de certificatul de calitate avizat de Ministerul sănătăţii. 27. LOTUL 27 - CEAFĂ PORC FĂRĂ OS –CONGELATĂ, Ceafa de porc fără os este musculatura din regiunea cervicală fără suportul osos degresată bine fasonată. Se admite la suprafaţă prezenţa unui strat intermitent de 0,5 cm slănină cu evidenţierea fluxului rămas pe muşchi . Prezintă extremităţile drepte şi este bine fasonată, fără tăieturi în masa musculară, franjuri sau resturi osoase . Starea termică - congelata Caracteristici -Aspect ,la suprafaţă peliculă uscată în secţiune uşor umedă ţesutul conjonctiv alb –sidefiu şi elastic la carnea refrigerată pentru congelare, la atingerea cu degetul senzaţie de rece fără a se lipi . Culoarea -La suprafaţă peliculă de culoarea, în roz pînă la roşu în secţiune culoare caracteristică . Consistenţă -Formă elastică atât la suprafaţă cât şi în secţiune, urmele ce se formează cu degetul revin repede, sucul din carne se obţine greu şi este limpede . Miros -Plăcut caracteristic . Caracteristicile grăsimii - Grăsimea de culoare albă , alb roză moale la frecare senzaţie de unsuros. Caracteristicile bulionului- Limpede aromat la suprafaţă apar steluţe sau insule de grăsime cu miros plăcut . Reguli pentru verificarea calităţi - Verificarea calităţii se face pe loturi, la fiecare lot se verifică.: -ambalarea, marcarea proprietăţile organoleptice -starea termică Marcarea - Ceafa de porc se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde cel puţin următoarele informaţii : -denumirea sortimentului -denumirea producătorului ; -menţionarea speciilor de animale de la care provine carnea ; -data de fabricaţie , ambalare şi termen de valabilitate , - -menţionarea tratamentelor termice utilizate (produs congelat) -marca de identificare care atestă că produsele au fost obţinute în unităţi de tăiere autorizate sanitar veterinar prevăzute în legislaţia în vigoare precum şi că produsele au fost supuse controalelor în vigoare şi care respectă prevederile Regulamentului nr 852/2004 /CE Fiecare livrare va fi însoţită de certificatul de calitate ,declaratie de conformitate. Transport. 64. LOTUL 64 - BRÂNZĂ TOPITĂ 140GR/ CUT., Forma: bucăţi triunghiulare cu suprafaţă netedă, luciosă fără coajă, fără mucegai, fără crăpături, folia de acoperire netedă, curată, bine aplicată. Fiecare cub etichetat, marcat cu termenul de valabilitate. Aspect în secţiune: pastă curată, omogenă, fără găuri de fermentaţie fără aglomerări sau găuri de aer, fără cristale de săruri. Culoare : de la alb-gălbui, culoare uniformă, consistenţă moale de cremă onctuasă până la uşor tare şi elastică. Miros şi gust: plăcut caracteristic brânzeturilor , fără gust şi miros străin. Ambalajul folosit să fie avizat de Ministerul sănătăţii. Termen de valabilitate: să aibă data ambalării şi data expirării pe fiecare cutie.. 30. LOTUL 30 - PASTRAMĂ PORC, Produs fiert si afumat Caracteristici ,condiţii de admisibilitate . Aspect :suprafaţă curată fără mucegai sau corpuri străine, nelipicioasă, de culoare specifică sortimentului, acoperită cu condimente măcinate răspândite uniform . Aspect pe secţiune ; carne de culoare roşie –brună fără cartilagi, flaxuri tari sau slănină . Consistenţă :semitare Miros şi gust ;plăcut specific produsului şi condimentelor folosite (sare, usturoi, boia ardei, piper etc ;) fără gust şi miros străin . Formă ; felii de carne de porc (pulpă sau spată ) de formă neregulată de 6 -10 cm lăţime şi circa 4cm grosime . CONDIŢII DE MARCARE ŞI ETICHETARE Pastrama de porc se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde cel puţin următoarele informaţii : -denumirea producătorului şi localitatea -denumirea sortimentului -data fabricaţiei -componentele principale (materii prime , condimente , aditivi ) -termen de valabilitate -condiţii de păstrare -menţionarea procedeelor de fabricaţie sau natura tratamentelor utilizat Marcare si etichetare :denumirea unitati producatoare denumirea sortimentului data fabricari data expirari.. 31. LOTUL 31 - MUSCHI ŢIGĂNESC, Produs fiert si afumat Caracteristici produs: Ingrediente: ceafă porc, cotlet porc, soia, stabilizator, sare, condimente, zaharuri, conservant; Aspect exterior şi culoare :suprafaţă uscată de culoare roşie brună acoperită cu condimente măcinate răspandite uniform : Aspect pe secţiune :carne de culoare roşie brună fără cartilagii, flaxuri tari sau slănină ; Gust şi miros :plăcut picant, caracteristic condimentelor utilizate:sare, usturoi, boia de ardei, piper, etc. fără gust sau miros străin de stătut, incins, acru, mucegai, rânced; Consistenţă:semitare.. 23. LOTUL 23 - ANTRICOT DE VITĂ FĂRĂ OS FASONAT PREZENTAT ÎN STARE CONGELATĂ, Descriere : antricotul de vită fără os şi fasonat este delimitat anterior de secţiunea ce-l separă de muşchi, vrăbioară şi pulpă, iar inferior este separat de greabăn, spată şi blet. Antricotul cuprinde musculatura posterioară a vrăbioarei şi inferioară a pulpei. Carnea congelată: are aspect de bloc compact, acoperit cu un strat subţire de cristale fine, nu are miros, iar la decongelare păstrază caracteristicile speciei. Carnea congelată este tare, prin lovire cu obiecte tari, produce un sunet clar. - examenul organoleptic al cărnii congelate va consta în aprecierea aspectului exterior la lumina naturală. După decongelare: - aspect: carnea zvântată, la suprafaţă prezintă peliculă uscată, în secţiune uşor umedă, capetele muşchilor sunt lucioşi, elastici, iar la atingere cu degetul senzaţie de rece, fără a se lipi; - culoarea cărni zvântate: variază în funcţie de vârstă de la roz până la roşu intens: - miros: plăcut, specific cărnii de vită; se apreciază direct prin mirosirea suprafeţei; - consistenţă : fermă şi elastică, atât la suprafaţă cât şi în secţiune.Urmele formate prin apăsare cu degetul revin repede. Sucul din carne se obţine greu şi este limpede. - Ambalarea şi etichetarea: în folie, pachete de 3 – 5 kg, fiecare pachet va fi însoţit de eticheta care poartă data tranşării, data expirării.. 36. LOTUL 36 - ŞUNCĂ TIP PRAGA ( PORC), Formă şi aspect exterior: bloc compact cu dimensiuni forme paralelipipedice corespunzătoare formelor de presare folosite, de culoare roz specifică cărnii de porc fierte. Produsul : se prezintă ambalat în folie de fierbere aderentă la suprafaţă, având la exterior clipsuri metalice de inchidere a foliei. Aspect în secţiune: şunca praga este compactă,formată din bucăţi de carne de porc de culoare roz-roşiatică. Gust şi miros: plăcut specific produsului fiert şi ingredientele folosite uşor condimentate, fără gust şi miros străin. Consistenţă : fragedă, semitare. Termen de valabilitate: 20 zile la temperatura de 2-4˚C. Prdusul să fie însoţit de certificatul de calitate avizat de Ministerul sănătăţii. Marcare şi etichetare: denumirea unităţii producătoare, denumirea sortimentului , data lotului produs şi data expirării.. 24. LOTUL 24 - PULPE DE PUI DEZOSATE, FARA PIELE, CONGELATE, Descriere: pulpa de pui trebuie sa fie de calitatea I Pulpa de pui reprezinta portiunea anatomica obtinuta prin sectionarea circulara în jurul pulpei superioare si inferioare, stratul muscular, cu margini fasonate. Aspect : sa fie intacta din punctu de vedere al prezentari , sa fie curate fara nici un fel de corpuri straine vizibile mizerie sau sange , sa nu aiba mirosuri straine , sa nu aiba oase rupte proeminente Carnea congelată are aspect de bloc compact, acoperit cu un strat subţire de cristale fine de gheaţă, nu are miros,iar la decongelare păstrează caracteristicile speciei.Carnea congelată este tare,prin lovire cu obiecte tari produce un sunet clar. Examenul organoleptic al carnii congelate va consta în aprecierea aspectului exterior la lumina naturala După decongelare: suprafaţă umedă, uneori poate avea o peliculă uscată,fără modificare evidentă a ţesutului; În secţiune : netedă şi umedă, fără a fi lipicioasă şi fără a prezenta urme de alterare. Culoarea musculaturii: roz-roşiatic ,caracteristică pulpei de pui. Consistenţa musculaturii: fermă,elastică,nu se admite consistenţă înmuiată; Miros şi gust: la suprafaţă şi în secţiune : miros plăcut, caracteristic cărnii de pasăre fără miros străin; Caracteristicile bulionului : curat, transparent cu nuanţă opalescentă, fără sediment, fără grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule. Ambalare: în pungi, greutatea produsului 1 kg punga cu 4 buc aproximativ 200- 250 grame bucata fiecare pachet purtând termenul de valabilitate, data tranşării, data expirării. Fiecare transport va fi ansotit de certificatu de sanatate publica veterinara. 93. LOTUL 93 - APĂ PLATĂ 1,5/2L/pet, Descriere :Apa plata Aspect : Lichid limpede, incolor, fara sedimente ,fara particule in suspensie Gust si miros placut, caracteristic Ambalaj :1,5/pet sau 2L/pet Etichetare : eticheta sa fia insotita de data ambalari si data etichetari .. 12. LOTUL 12 - CASTRAVEŢI, Castraveţi: intacţi, sanătoşi, cu aspect proaspeţi, tari, curaţi, fară gust amar, fără umiditate externă anormala, fără gust şi miros străin. Ambalati:sac 5-10 kg Calitatea:I Calitatea produsului va fi atestat la livrare prin prezentare a certificatului de calitate şi conformitate. Condiţi de ambalare: ambalajele trebuie sa asigure păstrarea integrităţi si calitaţi pe timpul transportului. Marcarea: ambalajele vor fi marcate individual prin etichetare. Garantie şi condiţii de livrare: Termenul de valabilitate va fi în funcţie de fiecare tip sortiment de legume.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu