furnizare produse alimentare: 1.apa minerala - naturala(carbogazoasa sau plata) provenita din surse autorizate, continut de dioxid carbon min 2500mg/l, imbuteliata la 2 l, standarde SR 4450/1997- 19000 L 2.CASCAVAL-branzeturi cu pasta oparita-cascaval, grasime raportata la substanta uscata min 40%, ambalat in vid sau parafinat la max.2-3 kg, SR 1286/1997, SR 1286/1997A1- 340 KG 3. PAINE- feliata, ambalata in folie de plasti...
furnizare produse alimentare: 1.apa minerala - naturala(carbogazoasa sau plata) provenita din surse autorizate, continut de dioxid carbon min 2500mg/l, imbuteliata la 2 l, standarde SR 4450/1997- 19000 L 2.CASCAVAL-branzeturi cu pasta oparita-cascaval, grasime raportata la substanta uscata min 40%, ambalat in vid sau parafinat la max.2-3 kg, SR 1286/1997, SR 1286/1997A1- 340 KG 3. PAINE- feliata, ambalata in folie de plastic , SR 878/1996- 850 KG 4. LAPTE PRAF- umiditate max 4%, grasimi min.2%, ambalat termosudatla 0,5 kg SR 5559/83 5. CEAI- ceai la pliculete diverse sortimente plic/ 5 -10 g- 43 KG 6. SPECIALITATE CARNE -MUSCHI FILE AFUMAT- ambalaj vidat de maxim 3-5 kg, cu certificat de garantie/conformitate- 595 KG 7. ZAHAR- plic zahar 5-10 g -85 KG 8. CITRICE-lamai- ambalaj conventional- 170 kg.