4. Carne de miel, carne de vitel si ficat de vita,
Lotul cuprinde 3 produse, respectiv pulpa de vitel fara os, ficat de vita si carcasa de miel cu cap si organe, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire.
Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS
1 Pulpa de vitel fara os (produs congelat) kg 3360 1000 1700 250
2 F...
4. Carne de miel, carne de vitel si ficat de vita,
Lotul cuprinde 3 produse, respectiv pulpa de vitel fara os, ficat de vita si carcasa de miel cu cap si organe, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire.
Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS
1 Pulpa de vitel fara os (produs congelat) kg 3360 1000 1700 250
2 Ficat de vita (produs congelat) kg 240 20 120 10
3 Carcasa miel cu cap si organe (produs proaspat) kg 150 10 150 5.
1. Legume si fructe,
Lotul cuprinde un numar de 46 de tipuri de legume si fructe care vor fi livrate in stare proaspata, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire.
Nr.crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS
1 Ardei gras Kg 1500 300 1500 10
2 Ardei kapia Kg 600 120 600 10
3 Broccoli kg 300 60 100 10
4 Cartofi Kg 40000 7200 20000 4000
5 Cartofi noi Kg 8500 2500 4000 200
6 Castraveti Kg 1190 230 980 100
7 Castraveti extra-sezon Kg 100 20 40 10
8 Ceapa uscata Kg 6000 1200 3000 500
9 Ceapa verde Kg 80 10 10 5
10 Fasole boabe uscata Kg 2160 430 1080 400
11 Fasole verde Kg 300 60 200 10
12 Gogonele Kg 700 140 700 10
13 Gogosari Kg 450 90 450 50
14 Leustean Kg 140 20 80 10
15 Marar Kg 180 30 90 10
16 Morcov Kg 3350 670 1850 200
17 Patrunjel verde Kg 365 60 275 10
18 Radacina pastarnac Kg 300 60 300 10
19 Radacina patrunjel Kg 300 60 300 10
20 Radacina telina Kg 300 60 300 10
21 Ridichi de luna Kg 140 20 80 20
22 Rosii Kg 1250 250 800 100
23 Rosii extra-sezon Kg 100 20 40 10
24 Salata verde Kg 210 20 120 20
25 Sfecla rosie Kg 360 70 200 10
26 Spanac Kg 50 10 10 5
27 Telina frunze Kg 50 10 50 10
28 Usturoi uscat Kg 180 30 90 15
29 Varza alba de vara Kg 3400 680 1300 200
30 Varza de toamna Kg 2400 480 2400 10
31 Vinete Kg 600 120 600 10
32 Banane Kg 3050 610 1400 100
33 Caise Kg 450 90 200 10
34 Capsuni Kg 550 110 250 10
35 Cirese Kg 400 80 200 10
36 Kiwi Kg 200 40 100 10
37 Lamai Kg 1000 200 400 60
38 Mandarine/Clementine Kg 1100 220 500 10
39 Mere Kg 9600 2000 4800 200
40 Pepene rosu kg 1950 300 1650 10
41 Pepeni pentru murat Kg 500 100 500 10
42 Pere Kg 1350 270 1350 10
43 Piersici/Nectarine Kg 750 150 600 10
44 Portocale Kg 1800 360 900 10
45 Prune Kg 1050 210 1050 10
46 Struguri de masa Kg 1000 200 1000 10.
6. Paine, produse de patiserie si cofetarie proaspete,
Lotul cuprinde un numar de 10 produse de panificatie, patiserie si cofetarie, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire.
Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max AC/Cant. min. AC/Cant. max CS/Cant. min. CS
1 Franzela alba feliata 300 g buc 86400 25000 43200 7000
2 Franzela alba feliata fara sare 300 g buc 12000 2500 6000 800
3 Franzela integrala feliata 300 g buc 18000 3600 9000 1200
4 Placinta cu mar 100 g buc 7200 1000 3600 300
5 Placinta cu branza 100 g buc 7200 1000 3600 300
6 Melc cu nuca 100 g buc 7200 1000 3600 300
7 Pasca cu branza de vaci Kg 120 20 20 5
8 Cozonac Kg 180 20 60 5
9 Colacei traditionali 100 g buc 400 100 400 10
10 Produse de panificatie diverse kg 60 10 30 4.
2. Preparate din carne,
Lotul cuprinde un numar de 14 produse din carne, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire.
Nr crt/Denumire produs/UM/Cant max AC/Cant min AC/Cant max CS/Cant min CS
1 Salam de vara kg 2280 800 1140 150
2 Salam Victoria kg 1920 800 960 150
3 Carnati taranesti kg 1800 800 900 150
4 Cabanos kg 1080 400 540 90
5 Parizer afumat taranesc kg 3120 1000 1560 200
6 Sunca de pui kg 1680 200 840 60
7 Rulada din piept de pui kg 1200 240 600 80
8 Muschi file afumat kg 600 120 300 40
9 Crenwursti din piept de pui kg 2640 800 1320 200
10 Coaste afumate kg 600 120 300 40
11 Toba kg 350 70 200 20
12 Caltabos kg 80 15 60 4
13 Mici formati porc/vita kg 600 100 360 30
14 Membrane naturale pentru carnati (mate) (pachet 10 metri liniari) buc 20 4 20 2.
7. Alimente de prima necesitate,
Nr.crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS
1 Amestecuri de condimente tip Delikat (sau echivalent) cu gust de gaina, baza mancare 400 g ℮ buc 1080 250 540 80
2 Amestecuri de condimente tip Delikat (sau echivalent) din legume, baza mancare 400 g ℮ buc 960 200 480 60
3 Bicarbonat de sodiu alimentar 50 g ℮ buc 300 40 150 10
4 Branza topita 140 g ℮ 8 buc/cutie cutie 4560 1000 2280 330
5 Castraveti intregi in otet 4050 g ℮, cantitate neta fara lichid: 2100 g buc 600 80 300 30
6 Ceai la pliculet diverse arome - 100 buc/cutie x 2 g cutie 3480 1000 1740 250
7 Ciuperci taiate (champignon) 280 g ℮, cantitate neta fara lichid: min 150 g buc 4200 500 2100 160
8 Drojdie instant 10g buc 3600 400 1800 130
9 Esente rom, vanilie, lamaie, etc 25 ml buc 2400 300 1200 100
10 Faina de grau tip 000 1 kg buc 3600 1000 1800 300
11 Faina de porumb 1 kg buc 2400 800 1200 200
12 Fasole pastai verde 720 g ℮ buc 4200 800 2100 260
13 Gogosari in otet 4200 g ℮, canitate de legume 2200 g ℮ buc 600 80 300 30
14 Gris de grau 1 kg buc 780 100 390 30
15 Iaurt cu fructe 400 g ℮ buc 2400 500 1200 160
16 Ketchup 550 g ℮/500 ml buc 480 90 240 30
17 Lapte praf integral premium 26% grasime, min. 22 % proteina, 500 g ℮ buc 3840 700 1920 230
18 Margarina 500 g ℮ buc 3600 500 1800 160
19 Masline negre, putin sarate, masa neta 4300 g, cantitate neta fara lichid 2,5 Kg kg 720 100 360 30
20 Mazare boabe conservata 720 ml, cantitate neta 680 g buc 4200 800 2100 260
21 Mustar clasic 280 g ℮ buc 1800 360 900 120
22 Orez decorticat bob rotund 1 kg, calitate extra buc 2760 1000 1380 160
23 Otet alimentar din vin 9° 1 l buc 240 40 120 10
24 Pasta de tomate concentr. 28-30% 800 g ℮ buc 3000 1000 1500 200
25 Paste fainoase scurte -figurine: melci, spirale, scoici, etc -vrac 5 kg ℮ kg 4200 1000 2100 280
26 Paste fainoase integrale din grau scurte -figurine: melci, spirale, scoici, etc -500 g ℮ buc 360 40 180 14
27 Paste medii (fidea) cu ou - vrac 5 kg ℮ kg 600 80 300 26
28 Pate ficat pasare 200 g buc 1800 600 900 120
29 Pate ficat porc 200 g buc 1800 600 900 120
30 Piper macinat 40 g ℮ buc 1080 200 540 60
31 Plante aromatice uscate - cimbru 100 g ℮ buc 120 20 60 5
32 Plante aromatice uscate - oregano 100 g ℮ buc 120 20 60 5
33 Praf de copt 10 g ℮ buc 840 120 420 40
34 Rosii taiate cuburi (decojite) 400 g ℮ buc 5040 800 2520 260
35 Salata icre 100 g ℮ buc 560 60 280 20
36 Sare grunjoasa iodata 1 kg buc 840 140 420 50
37 Sare grunjoasa pentru muraturi 1 kg buc 400 80 400 30
38 Suc de rosii 1000 g buc 3000 1000 1500 200
39 Ulei pentru gatit 1 l buc 4200 1200 2100 280
40 Unt 200 g ℮ buc 7440 1300 3720 430
41 Zacusca de vinete 300 g ℮ buc 2400 500 1200 160
42 Zahar 1 kg buc 6000 2000 3000 400
43 Zahar pudra 150 g ℮ buc 600 100 300 30
44 Zahar vanilinat 50 g ℮ buc 2400 400 1200 130.
5. Produse lactate proaspete,
Lotul cuprinde un numar de 6 tipuri de produse lactate, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire (smantana, branza de burduf, branza de vaci, cas, cascaval, sana)
Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min CS
1 Smantana 30% grasime Kg 2400 800 1200 200
2 Branza de burduf Kg 100 20 50 5
3 Branza proaspata de vaci Kg 1920 800 960 150
4 Cas Kg 2160 400 1080 130
5 Cascaval Kg 3000 800 1500 200
6 Sana 0.9 l buc 9120 1000 4560 350.
3. Oua si produse congelate,
Lotul cuprinde oua si diverse categorii de alimente congelate, respectiv carne de pasare congelata, peste congelat, fructe si legume congelate, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire.
Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS
1 Oua buc 69600 30000 34800 10000
2 File peste merluciu congelat kg 1500 300 750 100
3 Aripi pui (humerus, radius, ulna) congelate kg 480 80 240 20
4 Piept pui dezosat fara piele congelat kg 2760 600 1380 200
5 Pulpe pui intregi, fara spata (femur, tibia si fibula) congelate kg 7800 1500 3900 500
6 Ficatei de pasare congelati kg 1800 400 900 130
7 Pulpe superioare de pui dezosate congelate kg 360 100 180 30
8 Spanac congelat 2.5 Kg buc 60 10 30 4
9 Broccoli congelati 2.5 kg buc 60 10 30 4
10 Amestec de legume mexican (congelat) 2.5 kg buc 960 40 480 10
11 Mix fructe de padure congelate 1000 g buc 120 10 60 4.
8. Dulciuri si bauturi,
Nr.crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS
1 Apa minerala naturala plata 0.5 l ℮ buc 600 60 300 20
2 Apa minerala naturala plata 2 l ℮ buc 1400 400 900 60
3 Apa minerala naturala carbogazoasa 0.5 l ℮ buc 600 60 300 20
4 Apa minerala naturala carbogazoasa 2 l ℮ buc 2800 400 1500 130
5 Batoane de ciocolata 50 g ℮ buc 2800 800 1400 180
6 Bauturi nealcoolice carbogazoase 2 l buc 4800 1200 2550 320
7 Biscuiti bicolori cu crema pachet 60 g ℮ pac 7200 2000 3600 530
8 Biscuiti cacao cu crema de vanilie 66 g ℮ pac 2520 300 1260 200
9 Biscuiti cu crema de vanilie 150 g ℮ pac 2520 300 1260 200
10 Biscuiti cu jeleu acoperiti cu ciocolata 147 g ℮ pac 4800 300 2400 200
11 Biscuiti cu spuma cu aroma de ciocolata 128 g ℮ pac 2520 300 1260 200
12 Biscuiti populari vrac 5 Kg ℮ kg 960 200 480 50
13 Biscuiti tip Eugenia vrac 5 Kg ℮ kg 900 200 450 60
14 Blat de tort cu cacao 400 g ℮ buc 480 80 240 30
15 Bomboane pom vrac kg 100 20 100 7
16 Cereale integrale musli 1 kg buc 300 40 150 14
17 Cereale pentru micul dejun - pernite umplute cu crema de diverse gusturi (vanilie, alune, cacao) 200 g ℮ buc 2400 800 1200 130
18 Compot de ananas 565 g ℮, cantitate neta fara lichid min 340 g buc 3360 600 1680 200
19 Compot de caise/ piersici 720 ml buc 3360 1400 1680 160
20 Compot de prune 720 ml buc 3360 1400 1680 160
21 Compot de struguri 720 ml buc 2400 200 1200 160
22 Compot de visine fara samburi 720 ml buc 960 80 480 50
23 Corn croissant 65 g ℮ buc 9600 3000 4800 630
24 Cozonac cu crema de nuca si cacao 400 g ℮ buc 300 20 200 7
25 Crema de ciocolata 400 g ℮ buc 1800 400 900 120
26 Dulceata de capsuni ( min 50% fruct) 390 g ℮ buc 840 200 420 40
27 Dulceata de fructe de padure (min. 50% fruct) 380 g ℮ buc 840 200 420 40
28 Dulceata de piersici (min. 50% fruct) 390 g ℮ buc 840 200 420 40
29 Dulceata de visine (min. 45% fruct) 350 g ℮ buc 480 100 240 20
30 Figurine de ciocolata ambalate individual (Mos Craciun, iepuras, oua de Paste, etc) kg 200 40 150 14
31 Fructe confiate - Goji 500 g buc 120 10 60 4
32 Fructe confiate - Merisor 500 g buc 120 10 60 4
33 Fursecuri cal I kg 480 100 240 30
34 Fursecuri cu crema si arahide sau cocos kg 480 100 240 30
35 Miere naturala 900 g ℮ buc 1200 400 600 60
36 Mini napolitane cu crema de cacao, 180 g ℮ pac 1100 200 800 60
37 Napolitane neglazurate vrac kg 1200 400 600 60
38 Praf crema pentru prajituri 50 g ℮ buc 840 200 420 50
39 Praf de budinca (gust de ciocolata, vanilie, fructe de padure, caramel) 40 g ℮ buc 7500 2500 4500 500
40 Prajitura cu cacao si fulgi de ciocolata 60 g ℮ buc 4800 500 2400 350
41 Prajitura cu crema si glazura de cacao tip Magura (sau echivalent) ambalata individual 35 g ℮ buc 7200 6000 3600 500
42 Prajitura tip amandina 250 g ℮ buc 3600 800 1800 230
43 Prune uscate fara samburi vrac kg 300 200 150 20
44 Rahat diverse arome vrac 5 Kg kg 240 60 120 14
45 Salata de fructe 820 g buc 980 100 490 30
46 Suc natural din fructe (tip Santal sau echivalent) 0.5 l buc 600 10 600 10
47 Suc natural din fructe rosii (tip Santal sau echivalent) 1 l buc 750 230 450 60
48 Tableta de ciocolata cu lapte si alune 100 g ℮ buc 1850 200 1050 60
49 Turta dulce fara crema, vrac 2,5 Kg kg 840 250 420 50.