Cantitatea estimata a se achizitiona in perioada 01.01.- 31.01.2017: - apa minerala naturala carbogazoasa = 1798 l; - cascaval = 29,76 kg - paine = 75 kg; - specialitati din carne = 52,08 kg; - lamai = 14,88 kg; - lapte 3,5 UHT = 775 litri, ceai = 4,47 kg, zahar = 7,44 kg. Produsele vor avea OBLIGATORIU cel putin urmatoarele specificatii: - apa minerala - apa minerala naturala carbogazoasa recunoscuta de Agentia Nationala p...
Cantitatea estimata a se achizitiona in perioada 01.01.- 31.01.2017: - apa minerala naturala carbogazoasa = 1798 l; - cascaval = 29,76 kg - paine = 75 kg; - specialitati din carne = 52,08 kg; - lamai = 14,88 kg; - lapte 3,5 UHT = 775 litri, ceai = 4,47 kg, zahar = 7,44 kg. Produsele vor avea OBLIGATORIU cel putin urmatoarele specificatii: - apa minerala - apa minerala naturala carbogazoasa recunoscuta de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale cu continut de CO2 mai mare de 2500 mg/l, imbuteliata in recipienti de plastic de 2 litri; - cascaval - grasime raportata la substanta uscata minim 40%, sortimenta ambalate in vid sau parafinate de maxim 1 kg; - painea - feliata, diverse sortimente, ambalata in ambalaje conventionale; - specialitati din carne - produse prelucrate conform tehnologiiglor specifice si a tratamentului termic care sa asigure afumarea produselor. Sortimente: piese transate de porc (cotlet, pulpa, muschiulet, ceafa), se vor aproviziona in ambalaje vidate de maxim 3 kg, minim 3 sortimente; - Laptele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: grasime 3,5%, sortiment ,,lapte ultrapasteurizat (UHT), ambalaj de 1 litru, ceai - natural (diverse sortimente de furcte, apa minim8,5%, se aprovizioneaza în plicuri de 1-5 grame), zahar - zahar cristal, umiditate maxima 0,06%, zaharoza raportata la substanta uscata minim 99,80%, se aprovizioneaza în plicuri de 4-10 grame.