Cantitatea estimata a se achizitiona in perioada 01.02.- 28.02.2017: - cascaval = 29 kg; - paine = 72,6 kg (242 buc a 300 grame); - specialitati din carne = 51 kg; - lamai = 15 kg; ceai = 3 kg; zahar = 4 kg. Produsele vor avea OBLIGATORIU cel putin urmatoarele specificatii: - cascaval - grasime raportata la substanta uscata minim 40%, sortimenta ambalate in vid sau parafinate de maxim 1 kg; - painea - feliata, diverse sorti...
Cantitatea estimata a se achizitiona in perioada 01.02.- 28.02.2017: - cascaval = 29 kg; - paine = 72,6 kg (242 buc a 300 grame); - specialitati din carne = 51 kg; - lamai = 15 kg; ceai = 3 kg; zahar = 4 kg. Produsele vor avea OBLIGATORIU cel putin urmatoarele specificatii: - cascaval - grasime raportata la substanta uscata minim 40%, sortimenta ambalate in vid sau parafinate de maxim 1 kg; - painea - feliata, diverse sortimente, ambalata in ambalaje conventionale; - specialitati din carne - produse prelucrate conform tehnologiiglor specifice si a tratamentului termic care sa asigure afumarea produselor. Sortimente: piese transate de porc (cotlet, pulpa, muschiulet, ceafa), se vor aproviziona in ambalaje vidate de maxim 3 kg, minim 3 sortimente; ceai - natural (diverse sortimente de furcte, apa maxim 8,5%, se aprovizioneaza în plicuri de 1-5 grame), zahar - zahar cristal, umiditate maxima 0,06%, zaharoza raportata la substanta uscata minim 99,80%, se aprovizioneaza în plicuri de 4-10 grame.